Dezastrul din Cipru, atentat terorist sub steag fals?

By | 11 iulie, 2011
Distribuie prietenilor!

După cum s-a scris azi în presă, mai multe explozii puternice au avut loc, azi dimineaţă, la principala bază navală a armatei cipriote, aflată în sudul ţării, între oraşele Limassol şi Larnaca.

Acest incident mi-a atras atenţia pentru că s-a produs într-o zi de 11, la fel ca şi prăbuşirea turnurilor gemene din New York în 2001, atentatul cu bombă de la Madrid din 2004, sau cutremurul din Japonia din acest an care a dus la un dezastru nuclear. Se pare că data de 11 este una predilectă pentru catastrofe.

În acest caz, mă gândesc că poate fi vorba de o operaţiune sub steag fals, iniţiată de forţele oculte occidentale, pentru a justifica o invazie terestră în Libia. Asta pentru că ştirile de săptămâna trecută vorbeau despre declaraţii repetate ale lui Muammar Ghaddafi în care spunea că va trimite sute de „martiri” pentru a comite atacuri în Europa.

După cum scrie într-un articol din Adevărul, se presupune că explozia de la depozitul naval de muniţie Evanghelos Florakis din Cipru ar fi fost provocată de „focul pus de un musulman”. Dacă avem în vedere şi faptul că muniţia respectivă fusese confiscată în urmă cu doi ani de pe un vas care naviga din Iran cu destinaţia Siria, scenariul este deja complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge