Dezastrul nuclear japonez, un atac programat?

By | 28 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Într-un articol din ziarul „Ring”, pe care l-am primit pe e-mail, mi se confirmă câteva din ipotezele pe care le-am avansat în alte articole de pe acest blog, legate de adevărata cauză a cutremurului şi a dezastrului nuclear din Japonia.

Sunt menţionate sistemele de producere a cutremurelor şi de influenţare a atmosferei prin radiaţii electromagnetice de mare intensitate cum este cel american, numit HAARP, mai vechiul sistem sovietic, numit „ŞURA” sau sistemul chinezesc care este mai puţin cunoscut. Este amintit şi jurnalistul canadian Benjamin Fulford, care a făcut o serie de dezvăluiri în legătură cu planuri secrete de atactare a Japoniei cu astfel de arme, dar cel mai mult mi-a reţinut atenţia, un fragment în care este emisă ipoteza că dezastrul nuclear este de fapt un sabotaj, un act planificat, care a folosit cutremurul drept acoperire.

Informaţia avansată de diferitele site-uri de aşa numite ”ştiri alternative” este următoarea: centrala nucleară a fost prinsă de cutremur chiar în timpul unei proceduri ciclice de ”revizie”, în cadrul căreia mai multe dintre protocoalele de securitate ce ar fi oprit o încălzire a miezului erau dezactivate. Cum informaţiile vin însă „cu pipeta” din partea autorităţilor nipone, nu se ştie dacă premisa aceasta este adevărată, dar pare plauzibilă. Teoria conspiraţiei continuă însă într-un mod şi mai şocant: nu a fost vorba despre o simplă coincidenţă, ci cutremurul a fost provocat fix în momentul în care se ştia că reactoarele sunt vulnerabile. Japonia a fost atacată! La prima vedere, totul pare un scenariu SF, dar adepţii teoriei susţin că un astfel de atac nu ar fi o noutate.

Puteţi citi articolul complet aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge