De ce bărbaţii ar avea voie să înşele şi femeile nu

By | 6 august, 2011
Distribuie prietenilor!

Recent, Gigi Becali a fost amendat cu 2.000 de lei de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru afirmaţii jignitoare la adresa femeilor, făcute în cadrul unei emisiuni televizate. Latifundiarul din Pipera şi-a dat drumul la gură într-o emisiune şi a spus că în popor se zice că, dacă un bărbat înşeală atunci este numit şmecher, pe când o femeie care face acelaşi lucru, mai ales dacă e măritată, se numeşte curvă.

Acţiunea Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării se înscrie într-o campanie de propagandă mai amplă la nivel european, ce are ca temă discriminarea. Am văzut o serie de articole în presă având ca subiect discriminarea de diverse feluri şi de asemenea la nivel european se desfăşoară un concurs pentru jurnalişti, ce are ca temă combaterea discriminării, unde primi trei clasaţi vor primi 5.000 de euro, 3.500  euro şi respectiv, 2.500 de euro.

Probabil, după masacrul din Norvegia mai trebuiau agitate puţin apele prin Europa şi create noi tensiuni.

Părerea mea, legată de această falsă problemă a discriminării femeilor de către Gigi Becali, este că această atitudine în societate faţă de femei are o justificare logică şi de bun simţ. Nu vreau să se înţeleagă de aici că bărbaţii au dreptul să-şi înşele partenerul de viaţă şi femeile nu! În momentul în care ţi-ai luat un angajament oficializat sau nu de stat, faţă de o femeie sau un bărbat, trebuie să-l respecţi în orice situaţie.

Dar faptul că societatea este mai severă în cazul adulterului feminin are o explicaţie simplă, ce ţine de biologie şi reproducerea umană: în urma unei relaţii, femeia poate rămâne însărcinată, pe când bărbatul, nu! Consecinţele acestui fapt au profunde implicaţii morale şi pragmatice.

Dacă un bărbat înşeală şi în urma relaţiei apare un copil, partenera sa oficială nu are nicio obligaţie şi nu trebuie să depună niciun efort suplimentar pentru creşterea, întreţinerea şi educarea progeniturii rezultate. În schimb, în cazul femeii, responsabilitatea materială şi morală pentru toţi copiii pe care îi va naşte aceasta, indiferent cu cine au fost concepuţi, va reveni bărbatului cu care aceasta este căsătorită sau are o relaţie stabilă.

Prin urmare, bărbatul trebuie să fie sigur că toţi copiii pe care îi va avea poartă doar genele sale şi ale partenerei, nu şi ale vecinilor, prietenului cel mai bun etc. 😆

Acum, revenind la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, chiar nu înţeleg ce apără ei de fapt, dreptul femeilor de a-şi înşela bărbaţii?! Cred cumva că lumea ar fi mai bună şi mai fericită, dacă şi femeile şi bărbaţii ar practica libertinajul sexual şi ar fi imorali în numele unei „corectitudini politice” de tip totalitar, impusă de UE?!

Poate mâine le va veni ideea să amendeze părinţii care oferă sugarilor lapte în loc de alcool şi nu îi lasă să fumeze şi să facă sex! Pentru că asta este evident o discriminare  a bebeluşilor faţă de adulţi, nu?! Sau şi mai bine, să-l amendeze pe însuşi Dumnezeu (prieten bun cu Becali) pentru că a discriminat femeia dotând-o cu uter şi vagin în loc de penis, aşa cum are bărbatul!!! 😆

4 păreri la “De ce bărbaţii ar avea voie să înşele şi femeile nu

  1. Shylock

    Da, eu o consider justificata, pentru ca oricum daca are dreptate nu trebuie sa spuna asta in gura mare, el e un vector de imagine, un fel de idol pentru copii de 15 ani si mai mult, iar in situatia asta el ii incuraja sa insele, ca femeile nu trebuie sa se desparta de ei. Un copil care creste cu conceptia asta o sa aiba probleme de casnicie etc, iar in opinia mea casnicia este un factor esential al societatii care trebuie, un factor tot mai amenintat in ultima vreme de oameni ca Gigi Becali, oameni care cred ca li-se cuvine tot

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Şi concepţia corectă cu care ar trebui să crească un copil care este? Că e normal ca mămica lui să se culce cu alţi bărbaţi, sau că viitoarea lui soţie are dreptul să îl înşele???

  3. Corina

    Cat misoginism. Spuneti ca barbatii au mai mult dreptul de a insela decat femeile pentru ca daca ei o fac si amanta ramane gravida atunci nu implica nicio responsabilitate din partea femeii si nu o va afecta, in timp ce daca nevasta insala atunci este imoral pentru ca acel copil va fi crescut de cel care nu ii este tata. Sa va raspund prin aceeasi nota. Daca barbatul face un copil cu alta femeie, el va trebui sa ii plateasca pensia alimentara, va trebui sa aiba grija de el daca este barbat si chiar daca nu este, fiind dat in judecata va fi obligat. Femeia lui tot va afla, timpul si banii nejustificati ar putea sa puna un semn de intrebare. Pe langa aceasta, femeile de obicei cauta peste tot informatii despre sotul lor, chiar daca acesta nu va afla nicodata, de cele mai multe ori din curiozitate. In timp ce femeia daca insala este prea greu ca barbatul sa isi puna un semn de intrebare daca nu o prinde cu amantul in pat sau daca pruncul nu este negru:)). Asa ca, interpretand din punctul de vedere al unei femei, este la fel de imoral ca barbatul sa insele, poate chiar mai imoral.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Nu am spus că ar avea cineva dreptul să înşele, ci faptul că anumite lucruri sunt condiţionate sau determinate biologic şi au implicaţii morale. Biologic, femeile nu simt nevoia să înşele la fel de mult ca bărbaţii, dar propaganda feministă acreditează ideea că şi femeile ar avea „dreptul” să îşi înşele partenerii. Prin urmare am considerat necesar să explic aceste lucruri. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge