Un ciudat mesaj iniţiatic pentru Traian Băsescu

By | 11 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Am primit la redacţie din partea unui „grup de pază” care doreşte să-l protejeze pe preşedintele României, o scrisoare-avertisment, semnată de un aşa-zis Străjer, care reprezintă un vis iniţiatic, ce ar putea avea legături tainice cu proiectul Roşia Montană, îmbrăţişat acum de Traian Băsescu. Grupul de veghe doreşte să-i transmită preşedintelui un soi de avertisment. Din câte am cercetat provenienţa scrisorii, pare să fie vorba despre un demers serios, drept pentru care transmitem mai departe ceea ce s-ar putea numi visul preşedintelui, poate chiar provenit de la o organizaţie ocultă ce doreşte să transmită un mesaj codificat pe care, după cum se şi spune, Traian Băsescu l-ar înţelege. Un mesaj masonic? Legat de aur…  Parcă ar fi vorba despre o alchimie ciudată. Dar cine este Alchimistul? Ce taină ascunde acest vis?

Preşedintelui României!

Domnului Traian Băsescu,

Domnule preşedinte,

Primiţi salutările mele sincere şi tradiţionalul „La Mulţi Ani” cu ocazia apropiatei dvs. zile de naştere. Vin în faţa dvs cu o problemă care s-ar putea să vă intereseze direct. Este vorba despre un vis care cred că are o însemnătate pentru dvs, pe care l-a visat (JA), un om onest, sincer, neimplicat politic, fără niciun interes de a se scoate oarecum în evidenţă, om de al nostru, din cei care dorim să facem gardă în jurul dvs. să vă protăjam. În corpul nostru de pază sunt cei meniţi şi chemaţi să aibă anumite capacităţi, inclusiv paranormale şi noi ştim că dvs pretuiţi aceste lucruri şi le daţi crezare, de aia suntem convinşi că dv ştiţi exact ce înseamnă acest vis.

În noaptea de 7/8 octombrie 2010, JA s-a visat în faţa unei clădiri impunătoare, cu o poartă solidă. În faţa clădirii respective se aflau mulţi soldaţi aliniaţi dar printre aceşti soldaţi se afla şi el, îmbrăcat civil, în pantaloni scurţi şi un tricou. La un moment dat aţi apărut dvs la poartă, aţi ieşit în stradă şi aţi ales doi oameni pentru o misiune specială. Unul dintre cei doi oameni era JA, celălalt era un om necunoscut. După alegerea celor doi le-aţi explicat să stea un pic să vă aştepte. Dvs. aţi reintrat în clădire şi aţi revenit după aproximativ 20 de minute îmbrăcat leger, în haine civile, obişnuite. La revenire aţi întrebat pe JA care era îmbrăcat în pantaloni scurţi, de ce nu s-a schimbat. JA a răspuns că el poate şi vrea să lucreze aşa cum este. Atunci dvs aţi zis haideţi cu mine că avem o misiune specială.

I-aţi dus într-un loc întunecos la o exploatare minieră, la suprafaţă, unde se caută aur. Erau mulţi oameni care lucrau într-o groapă mare, se lucra manual, nu erau maşinării de escavat decât unelte rudimentare uzuale. Ajungând la groapa respectivâ aţi pus mâna pe o lopată şi i-aţi îndemnat şi pe cei doi aleşi să caute în groapă pentru că acolo se ştia că este un mare bulgăre de aur. Aţi lucrat puţin cu cei doi şi la un moment dat aţi observat un mic tunel în care nu putea intra decât o persoană, lung de aproximativ 3 metri la capătul căruia se vedea un suport pe care era amplasată o verighetă de aur. În spatele suportului cu verigheta era o ladă făcută special, în formă de biserică, în care se credea că este mult aur. Lada respectivă avea o instalaţie specială. Persoana care încerca să o ia de acolo, declanşa printr-o frânghie transparentă, foarte sensibilă un dispozitiv deaupra căruia se aflau greutăţi care l-ar fi strivit fizic pe cel prins sub aceste greutăţi.

Tunelul respectiv l-aţi văzut atât dvs cât şi cei doi. Aţi discutat că trebuie luată verigheta şi lada din acel tunel, aţi observat dispozitivul capcană şi aţi cerut celor doi să caute ceva dispozitive să tragă suportul cu verigheta şi lada presupusă cu bani de aur, afară. JA, ca şi celălalt om au mers să găsească ceva dispozitiv de fier sau lemn cu care să încerce extracţia verighetei şi a lăzii respective. Aţi plecat şi dvs, dar când cei doi s-au reîntors cu mâna goală la tunel, pentru că nu au găsit nimic cu ce să încerce executarea operaţiunii, dvs ieşeati singur din tunel cu lada în mână.

Eraţi plin de mizerie, murdar, plin de pământ şi praf dar teafăr şi nevătămat cu lada cu aur în braţe. N-aţi cumpănit, ci bărbăteşte aţi mers la o arecare distanţă de acel tunel, aţi pus lada jos într-un loc sigur şi sub privirile celor doi aţi deschis lada. Deschizând lada faţa vi s-a luminat că aţi izbutit, pentru că înăuntrul lăzii respective erau monede de aur strălucitor. Aţi introdus amândouă mâinile între monedele de aur şi când le-aţi ridicat în sus să le verificaţi aţi observat că monezile se descompuneau şi se transformau în pulbere neagră. Aveau doar formă de monede, străluceau ca aurul pe deasupra, dar conţinutul lor era de fapt pulbere neagră care la atingerea monedelor se tranforma în pulbere, un fel de cenuşă neagră.

Eu cred că dvs ştiţi la ce se referă acest vis, ştiţi acţiunea care va trebui să o demaraţi dar ştiţi acum şi rezultatul. Ar fi bine, zic eu, evitarea intrării în tunel pentru a nu vă pune viaţa în pericol şi pentru a nu vă murdări pentru ceva aparent valoros dar care de fapt este fără valoare, cenuşa neagră.

V-am transmis acest vis pentru a-mi face datoria în faţa lui Dumnezeu. N-aş vrea să păţiţi ceva şi eu să fi ştiut şi să nu vă fi anunţat. În rest, Dumnezeu cu mila sa! El poate să ne păzească de toate.

Străjerul

Sursa: Agenţia.org

De obicei nu se pot aduce critici conţinutului unui vis, pentru că acesta este o experienţă pur subiectivă. Acest text poate fi o făcătură, poate fi opera unui nebun, dar există şi posibilitatea ca visul să fie autentic. Ceea ce mă nedumereşte este faptul că, deşi el datează din toamna anului trecut, a fost făcut public abia acum. Un alt lucru ciudat, autorul este convins că Traian Băsescu ar înţelege semnificaţia acestui vis, deoarece, aşa cum susţine el, preşedintele ar avea înclinaţii spre activităţile paranormale.

O părere la “Un ciudat mesaj iniţiatic pentru Traian Băsescu

  1. Elena

    Strajerul Pettrusu de la Melbourne e sefu “grup-ului de pază”? Amuzant! Se poae interpreta si asa:,,Tot ce atingeti se transforma in pulbere neagra…”sau NU ? -))) Traian Basescu nu are nici un fel de protectie, dar cine ,,naiba” incalca Legile Spirituale pentru un paranoic !!
    Succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge