O zi foarte încărcată

By | 19 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

De mai bine de o lună mă confrunt cu o problemă la baie. Mai precis la apometre, unde s-au uzat piesele care fac racordul cu ţevile şi pica apa prin toate părţile. Ultimul meşter care a venit mi-a spus că e vorba despre nişte piese făcute dintr-un metal prost, care au ruginit şi nu se găsesc deloc în comerţ.

Am fost la firma care a montat apometrele şi în locul ei am găsit un cabinet stomatologic, aşa că tot ce am putut să fac pe moment a fost să închid apa caldă până la găsirea unei soluţii.

Azi de dimineaţă a venit un alt instalator şi ce să vezi, nu numai că a spus că se găsesc piesele respective, dar chiar sunt făcute dintr-un material mai bun decât cele vechi. Şi culmea, se găseau la un magazin din zonă!

Pentru că piesele vechi erau praf şi pur şi simplu s-au rupt când le-a desfăcut, a trebuit schimbat şi un robinet şi un racord pentru ţeava principală de apă. Acum reparaţia este gata, dar nu pot face proba, deoarece apa caldă este oprită timp de trei zile, pentru „modernizări în reţea”. Este cam a patra oară în acest an când RADET opreşte apa caldă pentru modernizări.

Tot azi a trebuit să fac un drum până la bancă şi când m-am întors, am întârziat vreo 5 minute la dentist. Medicul a spus că de fapt am întârziat un sfert de oră şi că nu mai are timp să mă rezolve, aşa că m-a programat pentru mâine dimineaţă.

Acum că am scăpat de toate astea, am zis să mai scriu şi eu ceva pe blog şi ce să vezi, a picat Internetul!!! Aşa că voi publica acest post când i-o da drumul. Ufff! 😀

O părere la “O zi foarte încărcată

  1. Mami

    Ehe, un amic de al meu spunea ca este o diferenta majora intre meseriasi si specialisti, primii isi dau cu parerea (ca nu se gasesc piesele) ceilalti stiu exact despre ce este vorba, si chiar daca piesele nu se mai gasesc au si o solutie la problema.
    Daca nu iti pui centrala ramai fara apa calda cand iti este lumea mai draga
    Mami´s last blog post ..Calculator perioada fertila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge