Infrastructura din spatele Internetului

By | 19 noiembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

V-aţi gândit vreodată, atunci când navigaţi pe Internet, când vă uitaţi la filme, jucaţi jocuri, sau conversaţi cu prietenii, ce se află în spatele acestui uriaş „Matrix”, care este reţeaua globală de computere?!

În acest filmuleţ puteţi vedea care este suportul fizic pe care zilnic circulă miliarde şi miliarde de biţi de informaţie. 🙂

6 păreri la “Infrastructura din spatele Internetului

  1. Bogdan

    Salut Dane. Am vazut camai postezi uneori pe saccsiv si te mai impungi cu unele personaje de acolo. Doream sa-ti atrag atentia asupra acestui individ saccsiv si a clicii ce posteaza acolo. Ai cam ramas singurul intelectual ce mai intra pe acea mizerie si sunt surprins ca inca nu ti-ai dat seama cine sunt cei de acolo, ce urmaresc, cejocuri fac si cum manipuleaza. Am sa revin imediat cu amanunte.

  2. Bogdan

    Dane,da-mi te rog o confirmare Tu ai vazut ce articole cumplite acolo ? ortodoxie si arte martiale , comentarii halucinante, exemple de sfinti care au ucis si a fost bine, interpretari dubioase din Biblie spre justificarea barbariei….despre ce vorbim ? am innebunit cu totii ? sau se vrea sa fim innebuniti chiar prin mina acestor rapitori de suflete gen saccsiv, apologeticum, deveghepatriei, etc ? Apropo, toate infectiile ce se scriu acolo sunt aprobate ingaduitor de acest infractor care se erijeaza in mare credincios, spunind ca-i place dreptatea si cenzureaza acolo unde vede atacata ortodoxia. Sa vezo asemenea comentarii pline de otrava si sa taci …sa se insinueze ca Hristos ar fi ripostat cand a fost palmuit iar saccsiv sa aprobe in timp ce acei care au alte pareri si pun prea multe intrebari cu discernamint, sunt imediat linsati virtual apoi cenzurati ? Ma indoiesc ca tie nu ti se pare macar suspect daca nu chiar revoltator.

  3. MarcAT

    Rich Miller ala (minutul 2:53) aduce putin cu Matt Cutts, de la google 😀

    interesant documentarul, desi crek e cel mai bine sa nu ne batem capul cu astea si doar sa ne folosim de net, fara sa incercal sa-l intelegem si sa-l cunoastem prea bine 🙂
    MarcAT´s last blog post ..Case de marcat

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Sunt de părere că fiecare cetăţean are dreptul să-şi exprime liber opiniile. De aceea eu nu prea cenzurez comentariile chiar dacă unele dintre ele sunt uneori jignitoare sau rău intenţionate. În ceea ce îl priveşte pe saccsiv, chiar nu ştiu cine se ascunde în spatele acestui blog, dar multe din articolele de acolo atrag atenţia asupra unor probleme reale ale lumii de azi.

  5. Magda

    Dan
    Referitor la saccsiv. Deci in opinia ta, nu conteaza ca induce in eroare si amesteca lucrurile creind o grava confuzie. Daca scrie articole in care atrage atentia asupra lumii, este bine, nu ? si Alex Jones atrage atentia asupra unor probleme reale ale lumii si totusi este mina lor. Si Soros atrage atentie asupra unor probleme dar este de-ai lor. Si pe la tv sunt multi ce atrag atentia dar sint zvonacii lui Base. Nu asa se pune problema. Bogdan, in comentariul sau fiind dragut te/a numit intelectual. Eu cu mare ingaduinta te/as numi doar credul naiv. Ae trebui sa il rogi pe neAndertal sa-ti dea totusi o palma dupa ceafa ceva mai tare deoarece nu ai inteles nimic din prima palma.Multi spun ca articolele lui saccsiv sint deosebite. Hai sa ne orpim pitin asupra articolelor lui saccsiv . Sa vedem cate articole sunt preluate si cate sint facute de el. Pentru orice om normal la cap este limpede ca majoritatea articolelor sint preluate din chiar mass-media blamata de el. Si supuse dezbaterii in care de regula el nu prea are opinii sau le tine pentru el. Deci este meritul mass-mediei. Mai sint alte foarte multe articole sub forma de link-uri date de chiar cititori. Pe care el le supune dezbaterii. Este meritul cititorilor. Deci unde este marea surpriza ? La urma, daca privim atenti sint si articolele create de stralucita minte a lui saccsiv. Acestea se disting de la o posa caci denota clar o minte de agramat si un cuget de om cu grave tulburari psihice, obsesive as putea spune. Putem citi articole precum :
    -SCANDALOS ! IERARHUL CUTARE S-A SALUTAT CU UN MASON
    -CEI CE ATACA FURIBUND PE CEI CE SUSTIN CA CEI CE CONDUC MASINA IN STARE DE EBRIETATE SINT CEI CE SINT DOAR SOFERI.
    -BANDE DE LEPRE NE VOR ATACA FAMILIILE….SA NE APARAM CU KARATE. O FI BINE ? woow, pina si el se intreaba (minunat articol).
    -SINT BOLNAV PE PATUL DE MOARTE SI VA LAS VOUA BLOGUL SA CONTINUATI. DAR ACUM M-AM RIDICAT DEODATA SI M-AM APUCAT DE KARATE. CU O MINA IMI ITI DAU HAINA DE PE MINE, CU CEALALTA ITI APLIC O DIRECTA DE DREAPTA. TOTUL SPUNIND IN GAND TATAL NOSTRU.Superb, vi-l meritati pe saccsiv.Mai scrisese odata un srticol cu un titlu tot asa de mare si semnificativ vorbind de un jurnalist :
    -TUPEU DE BULANGIU…… ce sa-i faci, fiecare cu ce a invatat mai bine in viata. Omul are vocatie, se vede. Un articol cat se poate de original. Si nu puteam sa trec cu vederea un alt articol inca si mai original care il arata in toata splendoarea si aura sa de guru :
    -CE ESTE SCATOFILIA…. articol in care saccsiv explica fratilor si surorilor intru credinta intr-un stil original si caracteristic, cu siguranta omului ce are experienta, cum se manifesta cei ce practica sexul pe dos, cu detalii si amanunte asa incat mai lipsea sa reproduca si sunetele din timpul acelui act scarbos. Iata deci articolele originale ale lui saccsiv. Multumesc pentru parerea ca orice om e liber sa se exprime liber. Sint curioasa daca vei da liber acestui comentariu din moment ce esti de acord cu libertatea de exprimare (sau doar de fatatda ) ? in cazul unei cenzurari, aceasta te poate descalifica in ochii mei si nu numai. O zi buna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge