Radu Moraru a obţinut licenţa pentru „Naşul TV”

By | 14 decembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

După ce a rupt-o cu B1 TV, a eşuat lamentabil la 10TV şi nu a făcut mare brânză nici cu blogul, Radu Moraru s-a gândit să-şi facă propria televiziune.

Solicitarea depusă la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru eliberarea licenţei de emisie a fost făcută prin firma „Fire Breaking News SRL”, care, conform ziarului „Adevărul”, a fost înfiinţată pe 2 aprilie 2010 şi are ca principal obiect de activitate „consultanţa pentru afaceri şi management“.

Asociaţi la această societate sunt fost colegi din echipa emisiunii care l-a consacrat: Anda Blîndu (50%) şi Ioana – Lăcrămioara Reit (50%), iar administratori sunt Anda Blîndu şi Adrian Bucă.

Mircea Badea glumea azi în direct la Antena 3 spunând că asocierea între „Nasul” şi „Bucă” este cel mai sugestiv lucru pentru ilustrarea naturii „băsiste” a viitorului post tv. 😆

Radu Moraru a anunţat azi pe blogul său că a obţinut licenţa de emisie, deci postul îşi poate începe activitatea. Nu mai dau link, pentru că ultima oară când am făcut asta, Naşul a şters articolul respectiv la scurt timp! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge