Băsescu şi femeile bătute de soţi

By | 8 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Astăzi Traian Băsescu a promulgat legea privind combaterea violenţei în familie. Decretul pentru promulgarea legii privind modificarea şi completarea legii pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie a fost semnat azi, în regim de urgenţă, la cererea preşedintelui, care a vrut să facă pe această cale un cadou femeilor de 8 martie.

Asta dacă mai aveaţi îndoieli, după discursul de ieri al lui Băsescu, că acesta a intrat deja în campania electorală pentru PDL.

De-a dreptul amuzant este însă ceea ce a declarat preşedintele după semnarea decretului:

Am promulgat legea pentru combaterea violenţei în familie. Este cel mai serios mesaj (…) Aşa că nu o să mai fiţi bătute acasă de bărbaţi, dacă vă mai atinge cineva cu altceva decât cu o floare, să meargă la puşcărie”, a spus Băsescu zâmbind, la sosirea la conferinţa de bilanţ a Ministerului Public.

Sursa: RTV

Ştiţi de ce este amuzant? Pentru că gurile rele spun că matelotul o mai altoieşte din când în când pe a sa Penelopă atunci când este nervos. Unul din cârcotaşi este chiar maestrul Mircea Dinescu, aşa cum reiese din această înregistrare video! 😆

O părere la “Băsescu şi femeile bătute de soţi

  1. Sorin

    Asa poate scapam de el, sapandu-si singur groapa! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge