Călugarul care înjura pe aeroportul Otopeni este un impostor

By | 8 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Astăzi un clip video, devenit viral, făcea deliciul ateiştilor, sataniştilor şi anti-creştinilor. Un presupus călugăr, sau preot ortodox, înjura şi drăcuia de mama focului pe aeroportul Otopeni, enervat că nu a primit viză pentru România, sau ceva asemănător.

Mulţi s-au grăbit să acuze reprezentanţii bisericii, preoţii şi călugării, de ipocrizie, fariseism, să insulte şi să batjocorească credinţa ortodoxă. Mie însă mi s-a părut suspect de la început acest incident. De ce un călugăr autentic, ar înjura pe Dumnezeu, Biserica statul român, ar drăcui şi ar înjura ca un birjar, tocmai în Postul Paştelui şi într-un loc atât de aglomerat, de circulaţie internaţională, cum e Aeroportul Otopeni? Oricât de corupt ai fi, ca slujbaş al bisericii şi tot ai fi conştient că nu e bine să te comporţi aşa!

Iată însă că presupusul monah ortodox se dovedeşte a fi doar un infractor, arestat în Statele Unite pentru faptul că s-a sustras justiţiei şi nu a putut să-şi dovedească identitatea.

Vezi aici:

http://www.whosarrested.com/arizona/maricopa-county/phoenix/mcso/180857-constantin-nedejde

http://www.bustedmugshots.com/arizona/glendale/constantin-nedejde/8445162

De asemenea Patriarhia Română a cerut autorităţilor de la Aeroportul Otopeni să îi comunice numele bărbatului îmbrăcat în haine preoţeşti care a făcut scandal.În urma verificărilor, Patriarhia a stabilit că bărbatul, al cărui nume este Constantin Nedejde, nu figurează în evidenţa niciunei parohii sau mănăstire din cuprinsul eparhiilor.

Sursa: România Liberă

Este foarte posibil ca incidentul să fi fost unul aranjat, pentru a face propagandă anti-creştină prin acest scandal mediatic, acum în preajma sărbătorii Sfintelor Paşti.

5 păreri la “Călugarul care înjura pe aeroportul Otopeni este un impostor

  1. Alex

    Da, insa nu are neaparat legatura cu Pastele, e batalie pe termen lung, una din noile schisme fiind „lupta” catolicilor cu ortodocsii, si a protestantilor (cu pol de putere in SUA) cu primele 2 categorii. Adica e destul de spart crestinismul, dar nu anihilat, si asta doare.
    Una din formele de anihilare a crestinismului e infantilizarea; exista site-uri, persoane aparent sincere care prezinta, comenteaza, reactioneaza intr-un stil depasit de vremuri, atat ca limbaj cat si in continut. Site-urile ortodoxiei spun multe adevaruri (din punctul meu de vedere), dar in forme sabotante.
    Una din ratiunile luptei impotriva religiilor teiste e legata de bani. Omniprezenti, omnipotenti, banii ca simbol al sistemului economic normeaza si reglementeaza totul. Pe ultramaterialistii care conduc lumea nu-i deranjeaza realitatile de dincolo, ci doar consecintele, efectele crezului in transcendentalitati. Perversi, n-au starpit religiile ci le-au modificat continuu, conform necesitatilor prezenturilor (daca luam timpul ca infinitate de prezenturi).
    Au posibilitatea sa faca orice, insa placerea diavoleasca se rezuma la ideea ca ne-o facem singuri cu mainile noastre.
    Personal, nu ma leaga nimic subiectiv (alde spalarea creierelor prin educatie familiala) de crestinism, n-am nici un motiv sa-l apar, dar mi se pare cel mai armonios sistem, rational vorbind. Nu m-am nascut (doar) ca sa am ceva de castigat sau de pierdut crezand sau nu intr-o religie, sistem politic, economic, mafie culturala, si nici ca sa sper sau sa nu sper in ceva, astea sunt iarasi subiectivitati.

  2. yonutz89

    pe un site scrie ca are 39 de ani…pe altul 40. Probabil cei de la parohie nu s-au inteles cand i-au facut profilele…sau probabil chiar cineva a atentat cu rea intentie la biserica…

  3. Dan Tănăsescu Post author

    @yonutz89: Dacă te interesează atât de mult „profilele” am două linkuri în articol cu profilele făcute de amerciani, dacă nu ai încredere în BOR. Dar nu cred că asta e important aici, dacă respectivul are 39 sau 40 de ani, diferenţa de vârstă fiind de câteva luni! 🙂

  4. Florin

    BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE ne informează:

    La solicitarea Patriarhiei Române, organismele abilitate de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă au comunicat numele clericului cu un comportament turbulent în incinta aeroportului, terminalul SOSIRI în ziua de 5 martie 2012.

    În urma verificărilor, Patriarhia Română aduce la cunoştinţa opiniei publice că numitul Nedejde Constantin nu figurează în evidenţa niciunei unităţi bisericeşti (parohie sau mănăstire) din cuprinsul eparhiilor Patriarhiei Române.

    Patriarhia Română dezaprobă atitudinea agresivă şi limbajul incompatibil cu calitatea de cleric afişată de Nedejde Constantin, care au nemulţumit opinia publică şi au generat confuzie şi interpretări eronate.

  5. mieusa

    Mai degraba n-a vrut sa divulge identitatea unui ciorditor. Nu cred ca e credincios pentru ca individul e cam sarac cu duhul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge