Promovarea femeilor

By | 17 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Nu am înţeles niciodată cum e treaba asta cu feminismul. Se vorbeşte din nou zilele acestea, în politică, de când a ieşit la rampă cu declaraţii Elena Udrea la TV şi Elena Băsescu în PE, despre promovarea femeilor. Chiar nu înţeleg de ce trebuie să existe atâtea organizaţii de sprijinire a femeilor, atâtea declaraţii că femeile sunt discriminate, când lucrurile sunt în esenţă mult mai simple.

Uitaţi-vă la bărbaţi! Pe ei îi promovează cineva? Există organizaţii “masculiniste”, care sprijină bărbaţii în carieră sau în viaţa politică? Nu! Bărbaţii se descurcă singuri şi ajung prin forţe proprii în posturi de conducere, fac carieră, ajung savanţi, artişti etc.

În cazul ăsta, de ce ar avea femeile nevoie de promovare? Dacă sunt atât de capabile şi de puternice, de ce nu se descurcă şi ele singure şi au nevoie de ajutor???

PS: Cică femeilor li se pun piedici atunci când vor să facă carieră! Daţi-mi vă rog şi exemple, că de propagandă sunt sătul! 😆

6 păreri la “Promovarea femeilor

  1. Alex

    Unele forme de feminism discuta despre „masculinizarea” femeilor (definind stereotipiile conceptului), exemplu fiind udrea-femeia-Robocop. Care, avand o structura destul de „solida”, n-are nevoie de renumitul costum din titanium 🙂
    Ismele sunt formele optime de sabotare a unei idei. In orice curent au existat tradatori care au sabotat din interior-revolutii, miscari de idei, politici, grupuri sau grupari, organizatii. Rolul asta l-a jucat exagerearea drepturilor sau modificarea notiunii de drept, cazurile hilare de hartuire sexuala. Cele reale, dure pot fi mai greu de demonstrat, si oricum legislatia romaneasca sustine, in mare, filosofia berbecului.

  2. Alex

    Insa un curent ajunge sabotat din clipa in care in mentalul colectiv ajunge asociat cu cateva repere intens mediatizate; putini stiu cum se definesc feminismele-pentru ca nu e unul singur. Ajung sute de pagini, documentare doar ca sa ne facem o idee.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Feminismul a fost din start un curent subversiv având ca scop principal distrugerea familiei, aşa că reperele intens mediatizate vin doar să întărească acest lucru. 🙂

  4. Alex

    Dar si ca paravan pentru sustinerea altor minoritati. Ar fi tras de par sa existe in toata lumea o singura minoritate, cu drepturi mai multe decat majoritatea.
    Din lista imaginara de probleme globale, sabotorul dezbate una, arata ca e falsa problema, sau ca e exagerata, si astfel ajunge (partial) „debifata”.

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Faza cu minorităţile e în acelaşi scop, distrugerea familiei tradiţioale şi separarea sexului de procreere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge