PDL vrea să reducă numărul avorturilor

By | 15 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Mai ţineţi minte, acum doi ani, cum Băsescu a fost înregistrat de jurnalişti  spunând că cine nu are bani de “pamperşi” nu trebuie să facă copii?! Sau de scandalul care a fost în legătură cu concediul maternal şi indemnizaţia pentru creşterea copilului?

Atunci nici un PDL-ist nu era îngrijorat de natalitatea în cădere liberă a României, prioritatea maximă fiind îndeplinirea cu mult zel a cererilor FMI de distrugere a economiei româneşti.

Acum, când alegerile se apropie cu paşi repezi, pe cei de la putere i-a apucat brusc grija pentru actuala criză demografică a ţării şi vor să găsească soluţii pentru stimularea natalităţii.

Prezentă, miercuri, la dezbaterea „Familia şi etica vieţii”, liderul femeilor democrat-liberale, Sulfina Barbu, a declarat că „PDL a ales să demareze dezbateri interne şi trebuie găsite modalităţle astfel încât numărul avorturilor să fie cât mai mic”, informează Mediafax.

Sursa: DCNews

La respectiva dezbatere a vorbit şi Teodor Baconschi, care şi-a exprimat opinia că posibile soluţii la această problemă ar fi microcreditarea şi construcţia de creşe. Ce înţelegem de aici, că tinerii căsătoriţi se vor băga la datorii, iar doamna Udrea va începe un nou proiect de construire de creşe, (cu firme de partid fireşte) pentru ca tinerele mămici să se poată întoarce cât mai repede la muncă, bineînţeles pentru a plăti microcreditul propus de domnul Baconschi, nu?!

Soluţia creşterii natalităţii cred că este foarte simplă! Dacă există un nivel de trai decent, oricine îşi va dori, în mod firesc şi natural, să îşi întemeieze o familie şi să aibă copii. Aşa că domnilor portocalii, nu mai puneţi biruri insuportabile pe populaţie, nu mai tăiaţi salarii, pensii şi ajutoare sociale, lăsaţi oamenii simpli să îşi deschidă afaceri, nu mai vindeţi resursele şi activele României străinilor, nu mai îndatoraţi ţara la cămătarii internaţionali, nu mai goniţi tinerii din ţară şi să vedeţi atunci ce natalitate o să aibă România!

O părere la “PDL vrea să reducă numărul avorturilor

  1. Alex

    Vezi daca gasesti Politica duplicitatii.Controlul reproducerii in Romania lui Ceausescu, de Gail Kligman. Zice undeva si despre decretei, fortarea industriei grele care urma sa clacheze ajutata de decembristi. Noroc ca lumea nu stie despre ce vorbesc astia de la putere, riscam sa-i mai si credem.
    Se pune problema avorturilor corelata cu aducerea in atentia publicului a problemei cu bebelusii care mor anual. 3000 parca? Adica „solutia”, in cazul in care ai o cana sparta, e sa torni continuu apa, ca sa ai nivel constant? Oricum, singurul rol al declaratiilor e sa reactionam noi.
    La cata minciuna, fals, batjocura si teatralitate exista pe meleagurile noastre, Romania ar trebui sa fie decretata laborator sociologic unde studentii de pretutindeni sa poata face practica de vara. Pe noi adica. Pai fara bolnavi cum ar mai invata studentii la medicina bolile? Doar din carti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge