Asta ne mai lipsea, ziua de naştere, zi liberă!

By | 20 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Măreaţa inteligenţă portocalie mai străluceşte încă o dată pe firmamentul politic românesc. Deputatul PDL Marius Rogin va depune un proiect de lege de modificare a Codului Muncii, astfel încât angajaţii să poată beneficia de o zi liberă atunci când îşi serbează ziua de naştere.

În viziunea deputatului, zilele de naştere alte angajaţilor perturbă activitatea la locul de muncă.

„În foarte multe cazuri, un cetăţean care este angajat doreşte să-şi serbeze ziua şi face un artificiu şi se prezintă la muncă cu diferite cadouri, chiar şi băuturi alcoolice, iar în perioada respectivă nu dă randament la serviciu pentru că se gândeşte la ziua lui de naştere. Pe de altă parte, şi angajatorul are probleme pentru că sunt solicitaţi să participe toţi membrii din acel colectiv”, a declarat deputatul PDL.

Sursa: Gândul

Sincer, această iniţiativă, luată probabil din motive de plictiseală, mi se pare o mare tâmpenie. Oare ce îl poate împiedica pe angajatul în cauză să-şi serbeze ziua de naştere şi să facă cinste colegilor a doua zi??? Ca să fie totul în regulă, eu zic să îi dăm liber o lună întreagă, ca să uite toată lumea de eveniment! 😆

PS: În principiu acea zi liberă nu va fi plătită de angajator.

3 păreri la “Asta ne mai lipsea, ziua de naştere, zi liberă!

  1. Mirela

    Nu. E cea cu „eu m-am nascut de ziua mea”..:) Daca se nastea de ziua mea sarbatorea de 2 ori 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge