Ion Cristoiu e un jurnalist sincer

By | 20 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Eu cu domnul Traian Băsescu nu pot să semnez o înţelegere! Eu, Ion Cristoiu… cu omul, nu cu preşedintele! În doi ani şi ceva preşedintele n-a respectat nici o înţelegere!!! Nu, nu mă întrerupeţi!… Deci înc’odată, nu.. a te încrede… poate s-a schimbat, azi-noapte, alaltăieri noapte, acum o săptămână, dar comportamentul de azi arată că nu. Şi toate ace… domnul Traian Băsescu, înc’odată, face politică în funcţie de cum se scoală dimineaţa – dacă se scoală…

Ce dracu’, nu ne ştim toată lumea, a făcut două chestii de o mârlănie, nu asta de azi… Unu. A spus după întâlnirea cu Mircea Geoană, întâlnire la care nu Mircea Geoană s-a dus să cerşească, ci el, ei s-au înţeles, că Mircea Geoană a cerşit nu-ştiu-ce… şi a spus o altă mârlănie despre Adrian Năstase, că în biroul lui nu-ştiu-ce i-a propus.

Eu am mai spus încă o dată, SUNT SINCER, dacă domnul Traian Băsescu mă invită undeva, să stăm de vorbă, ceea ce n-o să se întâmple în această viaţă, a amândorura (sic!), sau a mea că sunt mai bătrân ca dânsul, eu nu mă duc, sau dacă mă duc, v-am zis, cu voi, dar nici cu voi […] pentru că nu te poţi baza pe el.

A fost, cum să spun, tras pe sfoară, un om care se numeşte Dan Voiculescu, deci dacă şi pe Dan Voiculescu, care este, nu ştiu cum să zic… om de afaceri, da, la tras pe sfoară… l-a chemat, la giugiulit, l-a la, la, la şi după asta a zis că e soluţie imorală! Te culci cu el şi te face curvă! Da’ ce dracu’ dom’ne suntem nebuni?! Cum dom’ne, nu te poţi baza pe omu’ ăsta!!!

Aveţi idee cine a declarat toate acestea, într-o ediţie mai veche a emisiunii „Sinteza zilei”?! Dacă nu aţi ghicit, aflaţi că e marele Ion Cristoiu, monstru sacru al presei româneşti şi jurnalist de înaltă ţinută morală şi deontologică! Cum care Ion Cristoiu?!!! Omuleţul acela peltic de la B1 TV, care îi mănâncă din palmă lui Traian Băsescu, atunci când acesta se auto-invită la taifasuri în emisiunile sale de la amintita televiziune! Nu l-aţi văzut, atunci când Băsescu spune o trăznaie, cum se gudură şi chicoteşte, ca o fată mare, care vede pentru prima oară cum arată „bărbăţia” goală?! 😆

Secvenţa originală o puteţi vedea aici. (căutaţi ediţia din 19 martie 2012)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge