Surpriză, Patapievici nu este doctor!

By | 1 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ilustrul om de cultură, intelectualul rasat, filosof şi detractor al lui Mihai Eminescu, aprigul promotor al anti-românismului, Horia Roman Patapievici nu este de fapt doctor, titlul fiindu-i retras de nemţi, care consideră că acesta este un fals.

„Nemţii nu glumesc! Institutul pentru Studii Avansate – Wissenschaftskolleg zu Berlin, unde Horia Roman Patapievici, membru al GDS şi actual preşedinte al ICR, şi Sorin Antohi, membru fondator al GDS, informator al Securităţii, reclamat de laureata Nobel Herta Muller şi rentier ICR, au beneficiat prin fraudă de o bursă post-doctorală  “Andrew W. Mellon Fellow”, în ciuda faptul ca nu aveau/au doctoratul, le-a retras titlurile de doctori închipuiţi de pe site-ul instituţiei. Dr. Katharina Biegger, responsabilă pentru admiterea bursierilor şi secretară adjunctă a Institutului pentru Studii Avansate din Berlin, a confirmat pentru Roncea.ro că în cazul Patapievici s-au efectuat deja cuvenitele corecturi, urmând să se realizeze şi pentru Antohi, ceea ce s-a petrecut cu promptitudine”, se arată pe blogul www.roncea.ro.

Citiţi mai multe pe: Ziua de Vest

3 păreri la “Surpriză, Patapievici nu este doctor!

  1. Alex

    In sursa citata, vad c-apare si o poza, in care atat pifometrul cat si papionul stau sa-i pice 🙂 Despre coloristica, no comment!

  2. Emanuel

    Un derbedeu politic pe care chiar propria infatisare il arata ca fiind un degenerat, ca sa nu mai amintim de aberatiile publicate in periodiwe, in volumul POLITICE, spuse „doct” prin locuri apropiate ori aiurea (in sarbo-croata PATAPIEVICI inseamna TATA BETIV!) spriinit cu mare zel portocaliu de alti degenerati, carora le vine randul sa ajunga curand unde merita dupa tot raul facut Romaniei. Delirul lor abject e mare cultura!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge