Primarul Antonie Solomon îi apără pe cei care au tâlhărit femeia accidentată

By | 20 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Vă spuneam ieri despre o femeie din Craiova, accidentată pe trecerea de pietoni, care a fost tâlhărită de doi rromi în timp ce zăcea pe asfalt.

Azi, primarul Antonie Solomon a venit cu declaraţii, spunând că femeia avea grave probleme psihice, că părinţii ei locuiau într-o zonă cu probleme şi că aveau o situaţie financiară dificilă. În consecinţă cei doi tâlhari nu aveau cum să o deposedeze pe femeie de “teancuri de bani”. Iar motivul pentru care femeia nu a făcut reclamaţie la poliţie este acela că „oamenii legii” ar fi trimis-o la sanatoriu.

Ce să înţelegem de aici; că, dacă o persoană are probleme psihice, dificultăţi materiale şi locuieşte într-un cartier rău famat, poate fi jefuită fără probleme?! Mai ales că a suferit şi un accident de maşină, nu?! Aşa o fi legea în Craiova, legea domnului Solomon?!

2 păreri la “Primarul Antonie Solomon îi apără pe cei care au tâlhărit femeia accidentată

  1. denisa

    Tigan imputit tu esti bolnav psihic, sa te duci inapoi pusacrie unde ti e locu!!!Oameni buni nu mai votati mizeria asta!

  2. ionut

    Gindeste bine ce vorbesti primare!Aici nu esti la un chef cu manelute impreuna cu „prietenii” tai. Ne vine randul la toti….iar mandatul tau s-a dus naibii….Da-ti demisia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge