Unu Mai beţiv decât altul!

By | 30 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Am ieşit mai devreme prin zonă cu nişte treburi şi cu această ocazie am luat cu mine şi bătrânul Smena 8M să-l mai „ţăcăn” puţin. Aveam un film mai vechi, expirat şi am zis că e timpul să îi împlinesc destinul. Când zic „film expirat” vreau să spun că aşa l-am cumpărat, deja expirat, deci era chiar urgent să-l folosesc, având în vedere că îl am cam de un an.

Afară, cald ca în luna iulie! De aceea nici nu am rezistat prea mult. În aer plutea un miros de diluant din acela care se foloseşte în serigrafie, iar trotuarele şi carosabilul erau udate din plin, cu apă din cisterne, de angajaţi de la salubritate.

Ce mi s-a părut bătător la ochi era faptul că, deşi suntem pe 30 aprilie, nu 1 Mai muncitoresc,  lângă mai toate chioşcurile, buticurile, băncuţele şi părculeţele întâlnite în cale, erau unul sau mai mulţi români, mai mult sau mai puţin bronzaţi, care degustau la greu berică la pet, sticlă sau la cutie. Am văzut chiar un pet de 2 litri golit pe jumătate şi abandonat pe stradă lângă o bancă. Asta deşi consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public se sancţionează cu amendă.

Trag de aici concluzia că suntem un popor care iubeşte foarte mult sărbătorirea muncii prin alcoolizare intensivă. Micii la grătar probabil mâine! 😆

O părere la “Unu Mai beţiv decât altul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge