Lucrarea de doctorat a lui Ioan Oltean a fost secretizată de biblioteca SNSPA

By | 10 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Dacă nu ştiaţi, liderul PDL Ioan Oltean este şi el dottore. În urmă cu doi ani, domnia sa îşi obţinea titlul de doctor în ştiinţe administrative, lucrarea fiind susţinută la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

Ziarul Ghimpele face o dezvăluire cel puţin interesantă în contextul actual al multiplelor scandaluri de plagiat în care sunt implicaţi mai mulţi politicieni, culminând cu cel al premierului Victor Ponta.Teza de doctorat a ilustrului doctor pdl-ist, creator al conceptului revoluţionar de cyber-administraţie, a fost secretizată de biblioteca SNSPA, accesul la conţinutul său, sub orice formă, fiind blocat.

Dupa ce, iniţial, bibliotecarii au interzis ferm orice fotografiere sau xeroxare a lucrării pentru a oferi acces la ea (deşi xeroxarea este permisă) – la o mai bună gândire accesul la lucrare a fost interzis total. Lucrarea, pur şi simplu, nu mai poate fi găsită, accesul la ea este blocat, nimeni nu ştie nimic, coordonatorul de teză a dispărut.

ioan oltean

Sursa foto

Oare de ce a fost secretizată tocmai acum? Să fie vorba de un mic plagiat? Noooo… la intelectualii de la PDL??? Noooo, nu se poate aşa ceva!!!

0 păreri la “Lucrarea de doctorat a lui Ioan Oltean a fost secretizată de biblioteca SNSPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge