Cine minte, Ion Iliescu sau Ioan Talpeş?

By | 24 martie, 2010
Distribuie prietenilor!

De azi dimineaţă, de când am deschis Feed Reader-ul, primesc neîncetat ştiri actualizate şi reactualizate despre inamicul public numărul 1, Cătălin Voicu. Senatul a avut un moment de inspiraţie divină şi după patru ani a decis să-l dea pe mâna DNA-ului pe parlamentarul mafiot.

Am primit ştiri de la BusinessMagazin, stirileprotv.ro, Realitatea şi Gândul, astea fiind toate site-urile de presă la care sunt abonat. Este clar că Băsescu a păstrat „bomba” pentru perioada de după alegeri, pentru a distrage atenţia populaţiei de la problemele reale ale ţării, pe care probabil nu intenţionează să le rezolve. Dar asta nu înseamnă că senatorul Cătălin Voicu şi gaşca, mai mult sau mai puţin PSD-istă, cu care este în cârdăşie, sunt uşi de biserică.

Dacă vreţi să vă documentaţi serios despre acest individ şi anturajul său citiţi pe blogul Sorinei Matei, unde veţi afla lucruri interesante.

Mie mi-a atras atenţia alt aspect, legat de declaraţia recentă a lui Ion Iliescu în legătură cu Cătălin Voicu:

„Erau şase consilieri prezidenţiali, cu grad de ministru, erau vreo 10-12 consilieri de stat. El (Voicu, n.r.) nu era în această categorie, nici nu era salariat al Administraţiei Prezidenţiale, ci pe lângă secretariatul CSAT funcţiona un grup de oameni detaşaţi de la instituţii respective, de la Armată, de la Interne, de la SRI, SIE, STS şi SPP, asta a fost calitatea lui. De aceea eu nici nu l-am cunoscut înainte de 2004, nu l-am văzut la faţă pe acest om„, a mai spus Iliescu despre Voicu.

România Liberă, 22 martie 2010

Pe de altă parte, iată ce declara Ioan Talpeş în 2006:

„Nu l-am recomandat eu pentru postul de consilier CSAT, nu pot să vă spun ce calităţi are. Întrebaţi-l pe domnul Ion Iliescu, dânsul l-a vrut. Nu l-am angajat eu“, ne-a declarat Ioan Talpeş. După 1989, fostul ofiţer SPP a fost avansat în grad doar de către Ion Iliescu, de care a fost şi decorat de două ori.

editiaspeciala.com, 30 mai 2006

Deci până la urmă cine e mincinosul şi cine spune adevărul?! Sau l-a lăsat cumva memoria pe domnul Iliescu?…

ion-iliescu

O părere la “Cine minte, Ion Iliescu sau Ioan Talpeş?

  1. Pingback: Tweets that mention Cine minte, Ion Iliescu sau Ioan Talpes? | Dan Tănăsescu -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge