Băsescu juca poker pe calculator şi înjura sindicaliştii din transporturi

By | 24 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ca să vă faceţi idee ce caracter are Traian Băsescu, dacă nu v-aţi convins până acum, reproduc un articol apărut prin anii ’90, pe vremea când acesta era ministru al Transporturilor. Actualul preşedinte suspendat avea acelaşi comportament vulgar, de scandalagiu de mahala, tratându-i cu dispreţ şi înjurându-i ca la uşa cortului pe sindicaliştii din transporturi cărora le promisese salarii mai mari.

Ieri, reprezentanţii sindicaliştilor din transporturi „Meridian”, s-au dus cu jalba-n băţ la vicepreşedinţii Senatului, Mircea Ionescu-Quintus şi Ulm Spineanu. Sindicaliştii solicită demisia ministrului Transporturilor şi o întrevedere cu premierul Vasile. Aceştia l-au anunţat pe preşedintele PNL că sunt hotărâţi ca, de ieri seară, de la ora 19.00, să întrerupă circulaţia trenurilor.

Reprezentanţii „Meridian” s-au plâns lui Quintus că atunci când s-au dus cu nota de revendicări la ministrul Băsescu, acesta nici nu i-a băgat în seamă, pentru că se juca poker pe calculator. În plus, reprezentanţii liderilor sindicali i-au dezvăluit preşedintelui liberal că democratul Băsescu i-a înjurat ca la uşa cortului. Curios, Quintus i-a întrebat cum anume i-a înjurat ministrul PD, dar unul dintre sindicalişti s-a eschivat politicos: „Mi-e ruşine, că sunt domnişoarele de la presă”.

Totuşi, la insistenţele vicepreşedintelui Senatului, care susţinea că tocmai acesta este rolul presei, să fie informată, sindicalistul şi-a luat inima în dinţi şi l-a citat pe Băsescu în cel mai neaoş limbaj cu putinţă: „Băga-mi-aş p…a în sindicatele voastre. Ce mai vreţi, mă, c…aţii pământului?!”. După momentul de stupoare generală, liderii sindicaliştilor au scos la iveală un protocol semnat între aceştia şi USD, înaintea alegerilor din 1996, prin care partidul lui Băsescu le dădea asigurări că salariul muncitorilor va fi de 115 dolari!

AURA ALEXA IOAN

(Text reprodus din ziarul „Naţional”, nr. de joi, 11 noiembrie 1999)

baga-mi-as pula in sindicatele voastre

0 păreri la “Băsescu juca poker pe calculator şi înjura sindicaliştii din transporturi

  1. coolnewz/Ratatouille

    este intr-adevar regretabil. Dupa cum regretabila este si iesirea lui Iliescu „mai animalule” la adresa atunci-ziaristului Radu Mazare. Dupa cum regretabil este ca un repetent la prezenta si activitate in Senat a ajuns presedintele, fie si interimar, al Romaniei. Se intimpla chestii regretabile …
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Și dreptatea trece prin „stomac”

  2. Paul Snaider

    Fotografia a fost facuta de mine din ziarul Romania Mare si postata pe internet apoi distribuita de 480 de ori. Ma bucur si va multumesc. Paul Snaider

  3. Paul Snaider

    SUGEREZ CELOR DE LA ANTENA 1-2-3 SA POSTEZE PE ECRAN (NON STOP) INTR-UN COLT IMAGINEA CU FURTUL DIN PARLAMENT LA VOTUL LEGII PENSIILOR INSOTIT DE INTREBAREA CATRE MILITIENII DIN PE :ASA VA PLACE DEMOCRATIA ?

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Cel mai bine ar fi să le comunici asta direct lor la o adresă de e-mail, sau pe forumul unei emisiuni, că aici la mine nu cred că sunt şanse să vadă acest mesaj! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge