Pasiunea pentru poker online

By | 17 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Îmi amintesc un lucru ciudat pe care îl remarcasem pe vremea când lucram în televiziune. Mulţi dintre colegii mei, fie că erau şoferi, cameramani, editori de imagine, sau mai ştiu eu ce, pândeau momentul în care un calculator din redacţie era liber, se instalau imediat acolo şi nu se mai dezlipeau de monitor decât dacă erau solicitaţi pentru vreo sarcină specială sau aveau o treabă urgentă de făcut.

Îi vedeam cum ore întregi trăiesc o vastă gamă de emoţii în faţa ecranului calculatorului, de la zâmbete, râs în hohote, până la strigăte de admiraţie sau, dimpotrivă, urlete de furie şi de ciudă.

Deveneam tot mai curios să aflu secretul. Care era atracţia magică din spatele monitorului care îi făcea să uite de orice şi să stea hipnotizaţi ore întregi, total rupţi de ceea ce se petrecea în jur.

Aşa că am început să îi studiez şi să observ ce anume făceau ei pe calculator. Aşa am aflat că jucau poker online. Erau cu toţii abonaţi la nişte site-uri unde puteai juca acest joc, în timp real, cu alte persoane de oriunde de pe glob. Fiecare jucător avea un nickname şi un avatar şi exista şi posibilitatea să discuţi pe chat cu partenerii tăi în timp ce joci.

Colegii mei jucau atât între ei, cât şi cu alţi useri de aiurea de prin lume, din SUA, Japonia, Ungaria, Croaţia, Spania etc.

Nu am avut ce face şi am început să vorbesc despre asta cu unul dintre colegii mei pasionaţi de acest joc şi imediat m-a asaltat cu o mulţime de detalii, încercând chiar să mă convingă să îmi fac şi eu un cont şi să încep să joc.

În scurt timp pokerul online a devenit un adevărat virus la locul unde lucram, care a contaminat aproape tot personalul de sex masculin. La început credeam că e vorba numai de distracţie şi că bani puşi în joc sunt doar bani virtuali, dar mai apoi am aflat că băieţii jucau pe bani adevăraţi, dolari mai precis şi uneori se întâmpla chiar să şi câştige ceva bănuţi.

De aceea mă întreb şi acum dacă pentru unii dintre colegii mei de atunci pokerul online nu devenise un fel de afacere. 🙂

5 păreri la “Pasiunea pentru poker online

  1. cumnatu

    Sunt un mare amator de poker, pe unde ne intalnim 4 baieti cu microbul asta trecem la treaba. Asta online inca nu l-am incercat dar am auzit in ultimul timp ca este foarte tare asa ca o sa ma interesez cum sta treaba. Cine stie poate devin si eu vreun profi?

  2. cumnatu

    Totul e online! Acum e o problema, gratarul online e amendabil? Intreb si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge