Acest blog este casa mea virtuală

By | 3 august, 2012
Distribuie prietenilor!

Acest blog este proprietatea mea şi reprezintă casa mea virtuală. Aici eu intru şi îmi exprim gândurile, opiniile şi prezint o serie de informaţii celor interesaţi.

Tu, vizitatorule eşti un musafir în această casă. Dacă înţelegi acest lucru şi te porţi civilizat, cu bună cuviinţă şi sinceritate, eşti binevenit să participi la discuţii şi dezbateri, bazate pe bună credinţă şi argumente raţionale.

Dacă însă te  porţi ca un golan, care intră aici neinvitat, cu pantofii plini de noroi, faci gălăgie, îi jigneşti pe cei aflaţi aici, faci propagandă politică mincinoasă, cauţi să îţi promovezi gratuit afaceri, sau doar vrei să te distrezi, provocându-mă pe mine sau pe alţii, ori eşti un nebun care crede că aici este locul cel mai potrivit în care să delireze, atunci vei primi din partea mea un şut în fund şi vei zbura direct în tomberonul din curtea casei, adică la spam. Dacă insişti şi te comporţi ca un obsedat, atunci vei primi ordin de interdicţie permanentă de a mai comenta pe acest blog. Şi nu trebuie să mă scuz şi să mă justific eu în vreun fel pentru acest lucru.

Mă bucur că am lămurit şi acest aspect! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge