Hai să fac o şmecherie, ca să-mi fie mie bine!

By | 31 august, 2012
Distribuie prietenilor!

Când văd pe la televizor o serie de indivizi, care se tot întreabă dacă Băsescu îşi va da demisia, dacă Băsescu îşi va respecta promisiunile, dacă Băsescu va fi influenţat de protestele cetăţenilor, am impresia că respectivii, ori sunt naivi (aşa ca CTP), ori sunt rău intenţionaţi. Pentru că trebuie să fii ori naiv ori băsist, ca să afirmi că Traian Băsescu ar avea conştiinţă, morală, responsabilitate, onoare şi alte astfel de calităţi umane.

Traian Băsescu este o persoană la care creierul reptilian îl comandă pe cel frontal. De aceea el caută să supravieţuiască, chiar şi atunci când supravieţuirea nu îi este pusă în pericol. Asta se traduce în practică prin tot felul de şmecherii, şmenuri, păcăleli, şantaje, minciuni, menite să îi aducă lui un avantaj şi să producă neajunsuri altora.

Băsescu caută peste tot, în mod instinctiv, adversari pe care să-i distrugă şi de pe urma cărora el să beneficieze şi acest lucru nu îi creează nicio remuşcare, nici măcar o urmă de tresărire morală, ba dimpotrivă, îi generează un sentiment de satisfacţie şi împlinire duse uneori până la sadism.

Faptul că este dispus să recurgă la orice măgărie, pentru a-şi atinge scopurile meschine, îl confirmă chiar el, cu gura lui hăhăitoare, într-un interviu, în care povesteşte despre modul prin care îşi asigura porţii suplimentare de ciorbă la cantină, pe vremea când era student la Marină:

Practica de anul I se făcea pe ghiol, la Mamaia. Noi, studenţii, trebuia să ne familiarizăm cu navigaţia clasică, trasul la rame şi veliere. Şi după atâta efort, ni se făcea o foame, iar norma de hrană a unui student era totuşi mică!  Prindeam din stuf, de pe ghiol, şerpi de apă, înainte să plecăm de la orele de practică. Masa era odată cu a studentelor de la Institutul Pedagogic din Constanţa şi era la aceeaşi cantină. Şi ne duceam când ştiam că e vârful de aglomeraţie, aşteptam să-şi ia tăvile cu mâncare şi pac! cu şerpii pe masă, la fete. Toate fetele: “Iii-haa-uuu! “. Fugeau şi le rămâneau ciorbele pe masă.

Sursa

Lui Băsescu nu i se pare o grosolănie să laşi nemâncate nişte fete, pentru a te giftui tu mai  bine, ba din contră, este chiar amuzat şi foarte satisfăcut când povesteşte această ispravă.

Cam aşa a procedat şi în calitate de preşedinte al României; a îndatorat ţara în 3 ani cât toate regimurile din ultimii 22 de ani la un loc, a tăiat salariile, ajutoarele sociale şi indemnizaţiile pentru copii, a mărit TVA la 24%, a închis sute de spitale şi şcoli şi a dat o serie de legi anti-populare şi anti-naţionale la comanda FMI, doar pentru a fi mângâiat pe creştet şi menţinut la putere de cancelariile străine, fără să aibă deloc remuşcări şi compasiune pentru milioanele de oameni pe care i-a nenorocit. Şi toate astea le-a făcut după ce ne-a promis că vom trăi bine dacă îl alegem pe el preşedinte.

0 păreri la “Hai să fac o şmecherie, ca să-mi fie mie bine!

  1. ChavaLito^

    problema e ca si daca e sau nu el la putere,USL are aceeasi agenda .. Liberalizari privatizari,o schimbare incredibila de atitudine,deci inainte sa guverneze au promis ca vor rupe acordul cu FMI si uite priveste ca vor sa continue si chiar mai vor unul http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/guvernul-vrea-un-nou-acord-cu-fmi-basescu-spune-ca-e-prea-devreme-79157/ Ilie Serbanescu e unul din putinii dintre Adevaratii Analisti care are curaj sa spuna lucrurilor pe nume si chiar avea dreptate cand a spus ca tara asta nu are Stapan.
    ChavaLito^´s last blog post ..Vadim Tudor in Parlamentul European: ROMANIA a ajuns o COLONIE a SUA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge