Şi la nunta mea, lumea huiduia

By | 1 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Azi, pe la prânz, mai toate televiziunile de ştiri transmiteau în direct imagini din faţa Primăriei Sectorului 2, unde a avut loc cununia civilă a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu „Syda”. Atât la intrare, cât şi la ieşire, membrii familiei prezidenţiale au fost huiduiţi şi pe lângă huiduieli oamenii prezenţi acolo au mai scandat „Hoţii!” şi „Demisia!”

După încheierea ceremoniei, Traian Băsescu a ieşit primul, probabil pentru ca la huduieli să nu mai fie prezentă şi fiica sa, dar am avut surpriza să constat că Elena Băsescu şi proaspătul ei soţ au fost huiduiţi deopotrivă de cetăţeni.

Consider că fiica preşedintelui nu merita acest tratatment, deoarece căsătoria este un eveniment unic în viaţă şi fiecare ne dorim să avem amintiri frumoase legate de aceste clipe. Pe de altă parte, Elena Băsescu nu poate fi făcută responsabilă pentru faptele tatălui său.

Trist este însă faptul că fiica cea mică a preşedintelui, ca de altfel şi ceilalţi membri ai familiei Băsescu, nu a realizat nici acum faptul că tăticul său se află într-o relaţie oarecum problematică cu poporul român. Sunt sigur că Elena Băsescu este convinsă că cei adunaţi acolo, care au huiduit-o, sunt nişte comunişti, de la USL, sau aduşi acolo de USL.

Remarcaţi din acest clip, faptul că, după ce lumea a scandat „Demisia!” Traian Băsescu a răspuns: „După nuntă, după nuntă!” Oare i-a dat Dumnezeu gândul cel bun?! 😆

0 păreri la “Şi la nunta mea, lumea huiduia

  1. Maya

    Mama mia!!! Le-a spus LA REVEDERE dar a uitat sa le spuna SA TRAITI BINE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge