De ce nu a mai venit Mark Gitenstein la nunta Elenei Băsescu

By | 4 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Protestele şi huiduielile în care s-a desfăşurat intrarea în Primăria Sectorului 2 a lui Traian Băsescu, la cununia civilă a mezinei, l-au determinat pe ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, să renunţe la intenţia de a participa la cheful de la Palatul Snagov. Surse din anturajul socrului mic ne-au spus că, în jurul orelor 20:30, Matrozul a fost sunat, pe telefonul mobil, de ambasadorul SUA, care l-a felicitat pentru eveniment şi s-a scuzat că nu va putea participa la petrecerea de la Palatul Snagov, aşa cum îi promisese cu cîteva zile în urmă. Mark Gitenstein nu şi-a motivat absenţa, dar atmosfera creată l-a determinat să nu alăture imaginea SUA de imaginea lui Traian Băsescu.

Sursa: Tricolorul

Nu am înţeles cum stă treaba cu asocierea imaginii. Oare domnul ambasador nu ştia până acum ce popularitate are Traian Băsescu în rândul cetăţenilor români?!

O părere la “De ce nu a mai venit Mark Gitenstein la nunta Elenei Băsescu

  1. scrappy coco

    –m- a facut sa ma gandesc la altceva :
    –” nu poti da ceva de facut la un barbat,pana nu ia crescut antai par in barba” lol…s ar putea sa fie adevarat!ma intreb ,sa fie asta in relatie directa cu alegerea asa zis „personala” a botezului la protestanti?(pardon,..crestini)
    —cum ai spuneam unui prieten: -ce sa trage din catolici,tot business se numeste!
    —tinand cont ca emigrarea in AMERICA este un deziderat pentru multi,si chiar multi oameni de scena din ROMANIA, ba chiar multi solisti s au stabilit in USA …ma intreb daca „initierea” lui BODO in protestantism nu ar avea substratul asta…cine stie?
    –poate cu alta ocazie am sa va explicitez rolul bisericilor- loje in imigratie,creuzet(melting pot) etc…
    —se spune in mod popular ca ei „se ajuta”…in realitate ,piramida este mult mai iscusit cladita…nu oricine „vede”;
    –bisericile te pregatesc ( acolo) spre a fii mai usor de asimilat ,de „digerat ” in stomacul -corpul social…ati lucreaza la software LOL…eh ,despre metodele folosite,cu alta ocazie dragii mei..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge