Coincidenţe bizare

By | 1 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a fost implicată în această după-amiază într-un accident de circulaţie. Maşina pe care Andronescu o conducea a fost lovită de un taxi, în Bucureşti, la intersecţia dintre străzile Ştirbei Vodă şi Luterană.

Tot azi, Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a acuzat probleme cardiace în timpul şedinţei de Guvern şi a fost internat la Spitalul Floreasca.

Coincidenţele însă nu se opresc aici. Dacă vă amintiţi, ministerele conduse de aceşti doi miniştri, Educaţia şi respectiv Cultura au întâmpinat cele mai mari dificultăţi în numirea miniştrilor pentru guvernul USL, din cauza numeroaselor atacuri din partea PDL, care a lansat atac după atac, blocând astfel numirea miniştrilor propuşi. E suficent să amintesc doar de cazul de plagiat al lui Ioan Mang şi schimbarea din funcţie a ministrului Mircea Diaconu, pe motiv de conflict de interese.

Se pare că cele două ministere reprezintă mize foarte mari pentru actuala Opoziţie. Dacă ar fi să fabulez puţin, aş putea crede că Traian Băsescu a apelat la ceva ritualuri Voodoo, de magie neagră sau alte tehnici parapsihologice pentru a-i ataca energetic pe cei doi miniştri. Dar nu ştiu la cine ar mai putea apela, pentru că, din câte am înţeles a cam stricat prietenia cu Aliodor Manolea. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge