Cum să salvezi tot ce ai postat pe Facebook

By | 15 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Am descoperit o facilitate simpatică şi oarecum utilă oferită de Facebook, pe care am ignorat-o până acum, deşi era chiar sub nasul meu.

Să presupunem că vrei să ai o copie offline a tot ce ai postat până acum pe Facebook, inclusiv imagini şi comentarii. Acest lucru este util mai ales atunci când ai acolo o mulţime de fotografii pe care le-ai ştres din calculator şi vrei să le recuperezi măcar la dimensiunile şi rezoluţia la care sunt încărcate pe site.

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe săgeţica din partea dreaptă de sus a ecranului, imediat după meniul „Acasă”, bineînţeles fiind logat la contul tău de FB. Vei vedea acolo un articol de meniu numit „Setările contului”.

meniu setari fb

Dacă intri pe acest articol, la sfârşitul listei cu principalele tale date personale vei vedea că scrie „Descarcă o copie a tuturor datelor tale de pe Facebook.” Dacă dai click pe link-ul din text vei putea opta pentru descărcarea unei arhive zip cu toate postările tale, însoţite de comentarii şi fotografii, însă vor fi descărcate numai fotografiile postate de tine.

Vei primi pe e-mail un link către arhiva postărilor tale pe Facebook, dar pentru a-o putea descărca ţi se cere încă o dată parola, pentru a fi sigur că cel care face solicitarea este proprietarul contului şi nu altcineva.

0 păreri la “Cum să salvezi tot ce ai postat pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge