Feminismul şi Noua Ordine Mondială

By | 15 ianuarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Vreau să vă recomand o carte foarte interesantă din categoria celor care abordează teoria conspiraţiei. Este vorba de „Feminismul şi Noua Ordine Mondială” (titlul original: Cruel Hoax: Feminism and the New World Order), apărută de curând la editura „Meteor Press”.

Este prima lucrare tradusă în limba română, aparţinând scriitorului canadian Henry Makow, autorul mai multor cărţi şi articole care fac dezvăluri uluitoare cu privire la planurile unor societăţi secrete, precum Illuminati, Masoneria, mişcarea sionistă, de distrugere a societăţii tradiţionale şi de instaurare a unei dominaţii globale de factură satanistă.

feminismul-henry-makow

În cartea de faţă, autorul dezvăluie faptul că mişcarea feministă, sub pretextul apărării drepturilor femeilor, este de fapt un plan ascuns la Elitelor pentru distrugerea relaţiilor naturale dintre bărbat şi femeie, identităţii sexuale şi a familiei tradiţionale, prin încurajarea promiscuităţii şi a orientării femeilor mai mult spre carieră decât spre familie şi copii. Femeile sunt înşelate să creadă că instinctele lor biologice naturale sunt construcţii sociale, artificiale, menite să le subjuge şi să le discrimineze. Scopul final este depopularea planetei şi instaurarea unui regim totalitar globalizat.

Cartea nu am văzut-o prin librării, dar poate fi cumpărată de pe Internet aici.

Şi asta nu e tot! Am luat legătura cu domnul Henry Makow şi am primit permisiunea de a traduce şi posta pe blogul meu o serie de articole scrise de domnia sa, care se găsesc pe site-ul personal. Aşa că veţi putea afla în curând o serie de lucruri deosebit de interesante. 😀

6 păreri la “Feminismul şi Noua Ordine Mondială

  1. Pingback: Gayness | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. Pingback: În Noua Ordine Mondială teroristul e cel de lângă tine | NewsInfo1000

  3. Pingback: Gayness 2 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  4. Pingback: Credinta stramoseasca, identitatea nationala si familia traditionala impiedica distrugerea mentala, psihica si spirituala a omului | .::: CALIN ADRIAN :::.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge