Teroriştii care luptă împotriva terorismului

By | 18 ianuarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Dacă e să ne luăm după propaganda oficială a SUA, americanii sunt cei mai mari luptători împotriva terorismului de pe planetă, ei fiind chiar cei care au inventat sintagma „război împotriva terorii” (war against terror).

Cu toate acestea, din ce în ce mai multe informaţii arată că, dimpotrivă, chiar Statele Unite sunt acelea care organizează, instruiesc şi finanţează la greu acele grupuri numite organizaţii teroriste islamice.

Exact asta arată şi exemplul de mai jos:

Într-o prezentare surprinzătoare la Cairo, Procurorul General al Egiptului, Talaat Abdallah, a ordonat o anchetă imediată asupra acuzaţiilor avansate de doi avocaţi împotriva liderilor „Frăţiei Musulmane”. Ambii avocaţi susţin că Frăţia a primit zece miliarde de lire egiptene (1,5 miliarde de dolari) de la guvernul Statelor Unite.

Relatările mass-media egiptene susţin că administraţia Obama a acordat ilegal „Frăţiei Musulmane” 10 miliarde de lire egiptene. Rapoartele, de asemenea, afirmă că o referire în acest sens a fost făcută şi de fostul candidat la presedinţie, Mitt Romney confirmând faptul că administraţia Obama a acordat „Frăţiei Musulmane” aproape 1,5 miliarde USD.

Sursa

După cum bine ştiţi, Egiptul este ţara aceea din nordul Africii, în care americanii au instaurat de curând „democraţia”, iar „Frăţia Musulmană” o organizaţie care cică ar avea strânse legături cu Al-Qaeda, băieţii ăia care se dau, când terorişti islamişti, când agenţi CIA sub acoperire! 😆

3 păreri la “Teroriştii care luptă împotriva terorismului

  1. Centurion

    Până la urma nu-i chiar asa o mare noutate, la cate arme si muniţie produc Statele Unite, trebuie sa existe o piata de desfacere, dacă nu e atunci o creează.
    Să ne aducem aminte de anii când URSS lupta prin Afganistan, (din cu totul alte considerente ale SUA mai recent), mujahedinii afgani fiind aprovizionati si antrenati tocmai de SUA. Ironia sorţii, mai târziu, prin „zile noastre” au fost doborâte câteva elicoptere poate tocmai cu Stingerele utilizate cândva contra Mil24 si T72 sovietice…

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Nu e deloc o noutate, dar sunt şi mulţi idioţi care cred în propaganda cu lupta împotriva terorismului. 🙂

  3. alex

    si o gramada de cretini si din romania care crec aceste imbecilitati si posteli pe fata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge