Problema falsă a minorităţilor

By | 6 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Propaganda pentru drepturile minorităţilor şi încurajarea mişcărilor acestora pentru privilegii, autonomie şi secesiune fac parte din acţiunea globală de distrugere a statelor naţionale şi de instaurare a Noii Ordini Mondiale.

Şi noi românii de douăzeci şi ceva de ani suntem tocaţi aproape permenatent cu astfel de acţiuni subversive, instrumentate de obicei prin inermediul celor care se erijează în reprezentanţi şi lideri ai minorităţii maghiare.

Zilele acestea suntem în plin scandal pe problema minorităţilor, ajuns chiar la nivel diplomatic. Azi am auzit o serie de declaraţii ale unor presupuşi lideri ai comunităţii maghiare din România şi am aflat ce revendică ei şi ce îi deranjează în raport situaţia actuală.

Principala lor problemă este statul naţional. Acesta chipurile i-ar lipsi pe minoritarii maghiari de anumite drepturi şi i-ar transforma în „cetăţeni de rangul doi”.

Aceasta este evident o manipulare ieftină, deoarece se confundă, intenţionat sau nu, etnia cu naţionalitatea. Maghiarii sau orice altă minoritate din România sunt toţi cetăţeni români. Putem vorbi doar de cetăţeni români de etnie maghiară, deoarece maghiarii nu reprezintă o naţiune aflată în interiorul altei naţiuni, cea română în cazul de faţă.

Dacă totuşi ei se simt ca făcând parte dintr-o altă naţiune, cea ungară de exemplu, tot ce au de făcut este să plece în Ungaria! Aici în România orice cetăţean român fie el şi de etnie maghiară are aceleaşi drepturi ca şi orice alt cetăţean, pentru că nu există reglementări distincte în funcţie de etnie. Aşa că problema pusă de liderii UDMR, PPMT, sau altă organizaţie anti-românească este complet falsă şi rău intenţionată.

O părere la “Problema falsă a minorităţilor

  1. Pingback: Problema falsă a minorităţilor |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge