Staţi liniştiţi, Băsescu luptă pentru România!

By | 10 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Sunt tare curios pe unde se ascund acum propagandiştii băsişti care îl ridicau în slăvi pe Băsescu că e cel mai tare din parcare, cum în face el pe toţi şi tot spuneau că e “fiară”, “animal politic” etc.

Fiara şi animalul politic ne-a dovedit la Bruxelles, unde s-a negociat bugetul european pentru perioada 2014 – 2020, că este mai degrabă un maidanez jigărit. În vreme ce ţări ca Polonia sau Cehia au negociat în Consilul European la sânge pentru partea lor şi au reuşit să primească mai mult, Băsescu s-a mulţumit doar să se hlizească cu Viktor Orban la fotografi şi cameramani şi să de gudure pe lângă Angela Merkel care îl bătea pe spate ca pe animalul de companie preferat.

Pe urmă “Demisul Poporului” a făcut o declaraţie de presă în care ne-a aburit mai întâi cu situaţia din Mali şi Siria, după care a încercat, mai pe ocolite, să ne convingă de faptul că, deşi am obţinut numai 39,8 miliarde de euro pentru următorii 7 ani, adică cu aproape 8 miliarde mai puţin decât era prevăzut în proiectul din luna noiembrie, totuşi avem cea mai mare creştere procentuală!

Aşa că, aş vrea să ştiu şi eu unde au dispărut lăudătorii lui Băsescu acum? Evident, exceptând-o pe Elena Udrea pentru care bugetul obţinut de România este un mare succes.

5 păreri la “Staţi liniştiţi, Băsescu luptă pentru România!

  1. cartonic

    Daca tot la domnul DPetre te referi, n-am nimic cu dumnealui dar singura discutie pe care am avuto a fost cam asa: eu incercand sa-i explic cum e cu bunul simt(politic evident) si dumnealui facandu-ma pe mine USL-is si un aparator al celor 2, Iliescu + Nastase si pe Mircea Diaconu(asta fiind si subiectul articolului) un nenorocit, totul sfarsindu-se in clasicul stil batranii au mai multa dreptate si mi-a killarit ultimul comentariu. Fragment de roman ce mai :))
    cartonic´s last blog post ..Mania interzisului in tara Mioritei

  2. Pingback: Staţi liniştiţi, Băsescu luptă pentru România! |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge