Te-ai gândit la un cadou pentru Ziua Îndrăgostiţilor?

By | 11 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Ştiu că toată chestia asta cu „Ziua Îndrăgostiţilor” e o abureală venită de la americani, dar din nefericire gagicile deja s-au învăţat ca în perioada asta să primească daruri, ca semn al iubirii ce le-o poartă perechea lor. Şi uneori chiar se întâmplă să facă chiar ele cadouri bărbaţilor în această perioadă!

Şi pentru că faza cu pernuţele în formă de inimioară şi felicitările cu declaraţii de iubire mai ţine doar la grădiniţă, m-am gândit la câteva cadouri mai serioase, dar care să nu producă găuri prea mari în buzunare.

Dacă tipa e genul cochet şi îi place să se admire toată ziua în oglindă, un cadou potrivit ar fi un aparat de îndreptat părul. Evident că la asta se mai pot adăuga şi ceva cosmetice.

Dacă avem de-a face cu o hipsteriţă sau corporatistă, deci o intelectuală, îi putem face cadou o carte.

Un cadou foarte mişto care este şi unisex, deci se poate face şi băieţilor, ar  putea fi un mp3 player, la care se poate asculta muzica preferată sau orice ce altceva îţi face plăcere. Apropo şi mie mi-ar cam trebui aşa ceva, pentru că am foarte multe chestii de tradus şi multe programe audio cu unde cerebrale, iar jaful de player pe care îl am nu mai face faţă deloc cu memoria şi formatele.

Dacă sunteţi în bani, puteţi face un cadou mai consistent şi aici mă gândesc la un e-book reader, mai ales că în ultimul timp s-au ieftinit destul de mult şi au apărut şi modele noi. Cu ocazia asta o puteţi mulţumi pe corporatistă/hipsteriţă, în caz că o carte nu i s-a părut un cadou suficient.

Ar mai fi multe sugestii de făcut, dar nu vreau să o lungesc aiurea. Dacă vreţi să căutaţi şi alte chestii bune de făcut cadou, puteţi da click pe bannerele pe care le vedeţi pe aici pe blog şi să alegeţi ce vă place. Oricum, dacă nu sărbătoriţi Valentine’s Day puteţi păstra cadoul pentru Dragobete! 🙂

4 păreri la “Te-ai gândit la un cadou pentru Ziua Îndrăgostiţilor?

  1. Centurion

    Chestia e că „jumătăţile sensibile şi delicate” au devenit ataşate atât de cosmopolitul Sfânt Valentin cât şi de autohtonul Dragobete… 😉 Şi dacă în aceste 2 zile mai putem spera şi noi „jumătatea urâtă” la o mică „atenţie”, urmează 1 şi apoi 8 Martie…, alte zile de „martiriu” emoţional/financiar…, dar totuşi ce ne-am face noi bărbaţii fără ele femeile… 😀

  2. Centurion

    O vreme DA, dar apoi unde ar fi „provocarea”… ne-am pierde instinctul de animale de pradă… 😀 Unde mai pui că dacă n-am cunoaşte „răul”, nu am percepe nici „binele”. 😕
    Glumim, desigur… să nu ne acuze cumva o cititoare de-a ta de misoginism. Prin alte părţi (USA de pilda) ne-ar da în judecată…şi suntem buni de plată, eu pt ce am scris, tu pt că nu m-ai cenzurat. =)) Da’ bine acolo risti şi dacă eşti prea politicos şi deschizi uşa unei doamne…s-ar putea zice că o consideri incapabilă şi iar „ţi-o furi”… >:)
    Centurion´s last blog post ..Marţi… după luni

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Păi ce „animal de pradă” e ăla care se teme de cititoare şi ca nu cumva să încalce corectitudinea politică? 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge