Când îşi aduc aminte anticreştinii că BOR nu plăteşte impozite

By | 17 noiembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Ateiştii, secular umaniştii, satanist umaniştii, secular sataniştii şi alte categorii de anticreştini au reînceput atacurile bine ţintite asupra Bisericii Ortodoxe Române, pe temele binecunoscute: că BOR nu plăteşte taxe şi impozite, că popii sunt graşi, afacerişti şi plini de aur, sau că statul ar da prea mulţi bani pentru Biserică.

Ceea ce am observat, foarte interesant, este faptul că aceste atacuri nu au loc tot timpul anului, ci numai în anumite perioade bine delimitate. Aşa că am făcut o recapitulare a campaniilor îndreptate împotriva BOR din acest an şi am constatat că ele au avut loc numai în următoarele intervale:

– Postul Paştelui şi sărbătoarea Sfintelor Paşti.

– Postul Adormirii Maicii Domnului şi sărbătoarea Sfintei Maria.

– Postul Sfintei Parascheva şi perioada pelerinajului la moaştele Sfintei Parascheva.

– Perioada pelerinajului la moaştele Sfântului Dimitrie patronul Bucureştiului.

– Postul Crăciunului, care tocmai a început.

Deci, care e concluzia pe care o tragem de aici? Că pe aceşti propagandişti anticreştini nu îi interesează cinstea, corectitudinea, banii publici sau cetăţenii României. Nici măcar nu luptă împotriva BOR! Ei luptă împotriva credinţei şi caută să îi îndepărteze pe oameni de credinţă şi de Biserică. Şi când este mai aproape cineva de Biserică, dacă nu în timpul posturilor şi a Sfintelor Sărbători?

4 păreri la “Când îşi aduc aminte anticreştinii că BOR nu plăteşte impozite

  1. Pingback: Noutati | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. Radu

    Nu prea înțeleg propaganda asta creștină. Nu negați faptul că preoții au un standard de viață cu mult peste medie, că avem o biserică extrem de bogată într-un stat foarte sărac, problema dumneavoastră este momentul în care au loc aceste așa-zis atacuri. Iar concluzia că acești sataniști nu atacă BOR e o aberație. Nimeni nu are probleme cu credincioșii, ci doar cu politicienii BOR și statul român, care are prioritățile complet aiurea.
    Un satanist.

    Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge