Maşinile nu plătesc taxe

By | 19 noiembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Citeam undeva că în economia modernă din zilele noastre o singură maşină înlocuieşte munca a circa 120 de oameni din trecut. Asta nu înseamnă doar că la fiecare maşină nouă vor rămâne 120 de oameni fără loc de muncă, mai e ceva în plus! Maşinile nu plătesc taxe!

De aici rezultă că, deşi productivitatea este tot mai mare şi profiturile companiilor sunt tot mai însemnate, statul reuşeşte tot mai greu să strângă bani din economie pentru plata pensiilor, ajutoarelor de şomaj şi altor servicii sociale. Acum cred că realizaţi de ce guvernanţii se vaită tot mai des că nu sunt bani de pensii, salarii, investiţii etc. (bineînţeles, făcând abstracţie de banii care se fură sau se risipesc prin proastă gestionare).

Prin urmare, mai marii planetei, adică Stăpânii Maşinilor, cum ar fi domnul Rockefeller şi domnul Bill Gates şi Stăpânii Stăpânilor Maşinilor, recte domnii din clanul Rothschild & Co au ajuns la concluzia că oamenii de rând au devenit cam inutili pe acest pământ, aşa că se gândesc de ceva vreme să îi mai rărească puţin…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge