Copiii americani au creierul spălat de mici

By | 30 ianuarie, 2014
Distribuie prietenilor!

Priviţi acest copil de cel mult 6 ani, cum vorbeşte, cum este îmbrăcat şi mai ales cum se comportă! Tot ce spune şi orice gest face este o colecţie de şabloane, clişee şi sloganuri arhicunoscute şi adânc implantate de mass-media în minţile americanilor şi americanofililor de pretutindeni.

Copilul, de atlfel foarte talentat la pian, este invitat la emisiunea realizată de Ellen DeGeneres, lesbiană declarată, căsătorită din 2008 cu actriţa Portia de Rosii, care, după cum vedeţi, este tunsă şi îmbrăcată ca un bărbat. Micuţul îi spune că îi place de ea „aşa cum este” (I like you the way you are) şi o îmbrăţişează din minut în minut.

Deşi este băieţel, el are părul foarte lung şi ete îmbrăcat într-un costum stil Michael Jackson, arătând mai mult ca o fată decât ca un băiat. Deci în loc să-şi dezvolte identitatea masculină la această vârstă fragedă, el este efeminat şi spune că îi place de o femeie care arată ca un bărbat.

Întrebat de ce s-a îmbrăcat aşa, băieţelul răspunde că a ales ţinuta respectivă „pentru a fi diferit” (to be different), iar când Ellen a continuat să-l întrebe dacă a ales ţinuta pentru ocazia de faţă, el a răspuns că s-a îmbrăcat aşa „pentru a fi el însuşi” (to be myself) şi „cool”.

Cu alte cuvinte, în SUA bărbaţii şi femeile pentru a fi „ei înşişi” trebuie să fie „diferiţi”. Prin urmare bărbaţii trebuie să arate ca nişte femei, iar femeile ca nişte bărbaţi.

Restul îl puteţi vedea şi voi în clip, de la gesturi stereotipice, exclamaţii, mişcări de dans, plus că acest copil pare extrem de instabil şi agitat psihic, comportament pe care medicii pediatri americani îl numesc sindrom ADHD sau deficit de atenţie, foarte răspândit în rândul vedetelor de la Hollywood.

11 păreri la “Copiii americani au creierul spălat de mici

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. doru stoian

    Dane,

    In CV-ul tau, vad ca te-a preocupat ca sa devii tu insuti UN ARTIzAN, adica: sa dobandesti ARTA de a vedea

    – dar mai ales si ARTA de a-i ajuta si pe altii ca s-O vada –

    legatura-puntea-dependenta (d)intre:

    1) MISTICISM = STIINTA;
    si
    2) ADEVAR = CUNOASTERE,

    cunoscut fiind faptul – revelat „Urbi et Orbi” exclusiv de catre un proverb formulat de catre GENIUL UNIVERSAL ROMANESC ANONIM – ca:

    ” Pana ajungi la Dumnezeu: TE MANCA SFINTII …. ” ….. cani_bali = cabalisti !

    Deci, la ce nivel ai ajuns cu dez_cifrarea tainelor-misterelor-secretelor ????

    Pi movie trailer
    http://www.youtube.com/watch?v=oQ1sZSCz47w

    Multumesc pe aceasta cale contributorilor Enciclopediei Wikipedia, pentru stradania de a ajunge si ei:

    1) ca sa vada ceea ce se ascunde;
    si
    2) ca s-o dez_valuie = re_veleze si altora.

    Concret, este vorba despre faptul ca in sfarsit, s-a supus dezbaterii publice:

    1) nu doar dificultatea „numerelor” Complexe;

    2) ci si sofisticareala numerelor Hiper_Complexe !

  3. doru stoian

    ………………. ceea ce in „traducere” din babiloniana veche

    – Secreto_MANIA masono-cabalistica –

    nu inseamna nimic altceva decat faptul ca:

    – privite-observate (pr)in OBSCURUL GAURII (gaoazei) NEGRE (universului francmasonic) –

    1) daca numerele Complexe sunt In_Vizibile ……. ochiului novice-profan ;

    2) atunci numerele Hiper_Complexe (cuaternionii, bosonii, etc.) sunt chiar In_Imaginabile ………. „dobitocului” – primat = cu coada si/sau evoluat = fara coada – darwinian !

  4. red

    citeste manualele vestului privind psihologia educationala si te vei lamuri. cercetarile sint finantate de elita inca din 1898 deoarecer scoala ca mijloc de indobitocire in masa este cel mai eficient mijloc de educare in scopurile urmarite de elita. s-a pornit de la ideia ca omul ca orice alt animal poate fi conditionat. asta este ce vezi!
    de aici s-a inceput:
    nu pot baga linkul insa cauta singur wilhelm wundt. deci nu este nimic nou si nici de ieri!

  5. Pingback: Credinta stramoseasca, identitatea nationala si familia traditionala impiedica distrugerea mentala, psihica si spirituala a omului. Fenomenul gay, lobby drepturi lgbt, promovarea homosexualitatii in Romania (nom) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre

  6. Pingback: Copiii americani au creierul spălat de mici | .::: CALIN ADRIAN :::.

  7. Pingback: Credinta stramoseasca, identitatea nationala si familia traditionala impiedica distrugerea mentala, psihica si spirituala a omului. Fenomenul gay, lobby drepturi lgbt, promovarea homosexualitatii in Romania (nom) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge