Cea mai mare escrocherie din istoria omenirii

By | 28 martie, 2014
Distribuie prietenilor!

Dacă vizionaţi acest documentar, de atâtea ori până înţelegeţi şi învăţati tot ce se spune în el, astfel încât să le puteţi explica şi altora, după care îl distribuiţi pe Internet, pe Facebook, Twitter, bloguri sau alte platforme online, sau îl puneţi pe un CD/DVD şi îl oferiţi rudelor, prietenilor şi cunoştinţelor, făcând toate acestea şi învăţându-i şi pe alţii să facă la fel, luptaţi împotriva sistemului mult mai eficient decât dacă aţi ieşi în stradă ca fraierii şi aţi striga „Jos Guvernul” şi „Jos Capitalismul”!

Aşa că, nu mai pierdeţi vremea, treceţi la treabă! 😀

3 păreri la “Cea mai mare escrocherie din istoria omenirii

  1. doru stoian

    Dane,

    Frumoasa initiativa ta, dar tu n-ai inteles ca MAJORITATEA OMENIRII nu se OPUNE, ci se SUPUNE oricarui sistem ……………. din TEAMA si/sau din LACOMIE !

    MAJORITATEA OMENIRII traieste – asa dupa cum a si fost educata-„in_dobitocita” – pre_ponderent clipa-momentul, adica PREZENTUL ……… si:

    1) mediteaza MULT MAI PUTIN la TRECUT;
    2) nu se gandeste APROAPE DELOC la VIITOR.

    Vorba lui Eminescu:

    ” … Muşti de-o zi pe-o lume mică de se măsură cu cotul,
    În acea nemărginire ne-nvârtim uitând cu totul,
    Cum că lumea asta-ntreagă e o clipă suspendată … „

  2. doru stoian

    Dane,

    Tu chiar nu vezi, ca pana si Isus Cristos a trecut si a plecat prin aceasta lume, degeaba ?

    Tu nu vezi ca „TURMA”:

    1) ori e ATee, adica ori traieste doar de capul ei ???
    2) ori e „DATA DREAQULUI” ???
    3) si ca adepti – constienti si fermi – ai lui Isus Cristos, se numara pe degete ???

    Tu crezi:

    1) ca ceea ce n-a reusit nici macar Isus Cristos, ascendentul divin al omenirii ???
    2) va reusi fie si o armata de descendenti (re_convertiti) ai Sarlatanului – „Reptilianului” – Darwinian ???

    Eu cred ca din clipa rastignirii lui Isus Cristos, omenirea si-a ales prin pasivitate-ignoranta – in mod i_reversibil – destinul !

  3. fed

    pai vestul numai dintr-astea a trait! ce-ar fi nou?! 🙂 ca satenii romaniei si urmasii lor care sint majoritari n-au stiut asta pina in mileniul 2 este o alta problema. se putea invata insa mindria taraneasca este un obstacol f mare de care f putini reusesc sa treaca. asta este problema noastra si cauza tuturor greutatilor. si sa-ti dau si un exemplu graitor in materie. deci ma uit la chevalito sau cum isi spune pe blog si vad ca scrie despre croatia „o tara mai bine dezvoltata decit romania din toate punctele de vedere” ceea ce este fals mai ales ca la ora asta sint falimentari si traiesc doar din imprumuturi lucru pe care il postez. baiatul in mindria lui taraneasca nu accepta ca tara asta nu-i peste romania si ranit in mindria lui sterge postarea fara sa se uite daca ce-am scris este adevarat sau nu. bine mie nu-mi pasa ce stie el deoarece am vazut insa este uimitor cum se incapatineaza taranul sa invete ceva care stie prost sau deloc! bine insa ca stie sa se vaite si sa-si batjocoreasca propia tara si natie! aici taranul este campion si dovedeste ca nu are constiinta nationala si nici una sociala. de fapt se vede deoarece cei proveniti din acest segment de populatie nu pot trece dincolo de atasamentul de grup sau gasca. reminiscencele vietii la tara sint greu de invins! la total problema romaniei este faptul ca la ora asta sint f putini romani. noi bucurestenii vechi cu un numar mare de generatii in spatele nostru ne-am trezit traind in anii 70 ca straini in tara noastra!!! aberant nu-i asa? cu taranii care ocupasera toate pozitiile nu te puteai intelege asa ca in clipa in care am ajuns printre straini n-am avut nevoie de nici un fel de adaptare. oricum intr-un studiu facut de e.u. anul trecut romanii au fost poporul cu cel mai mic nivel al solidaritatii fata de ceilalti mebri ai societatii in care traieste. inca o confirmare a ceea ce-am scris mai sus venita de la straini si cit se poate de actuala care arata ca taranul este refractar la orice.
    din pacate ai inchis dreapta desi cum am mai scris este usor de copiat ce-ai scris in continuare iar cine vrea o face tot in secunde si nu-ti pot pune linkuri despre croatia falimentara.
    eu am gasit articol in die presse intitulat kroatien sucht rettung vor staatsbankrott. tot la fel o duce si slovenia de citiva ani. traducerea este croatia cauta salvarea de la faliment.
    la total eu unul nu-i pot intelege pe tarani! ai vazut bucurosii de arestari? exact asa a fost si in anii 50!!! practic taranii repeta scenariul pt ca altul oricum nu stiu. uimitor cum se transmite rautatea si prostia peste generatii!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge