Sistemul bancar este o escrocherie care generează sclavie

By | 9 decembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Sistemul bancar modern produce bani din nimic. Procesul este probabil cea mai uluitoare mostră de scamatorie care a fost vreodată inventată. Băncile au fost concepute în inechitate şi născute din păcat.

Bancherii stăpânesc Pământul. Confiscaţi-l de la ei, dar lăsaţi-le puterea de a crea banii şi dintr-o trăsătură de stilou, vor crea suficienţi bani ca să-l cumpere din nou.

Luaţi-le această putere imensă şi toate marile averi, ca a mea, vor dispărea şi vor trebui să dispară, pentru ca apoi această lume să fie un loc mai bun şi mai fericit pentru a trăi.

Dar dacă vreţi să fiţi sclavii băncilor şi să plătiţi costul propriei sclavii, atunci lăsaţi bancherii să creeze banii şi să controleze creditul.

Sir Josiah Stamp, Director al Bank Of England în perioada 1928 – 1941

2 păreri la “Sistemul bancar este o escrocherie care generează sclavie

  1. Bucur

    mai am 1 an si ceva la banca de platit sa scap de credit si nu mai fac in viata mea asa ceva,daca reusesc sa strang ceva bine daca nu nu ma mai imprumut.
    Bucur´s last blog post ..Da vina pe VOLTAJ

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Dacă nimeni nu ar mai face credite, în curând nu ar mai exista bani în circulaţie. Din păcate ăsta e sistemul bancar. Eu nu am făcut în viaţa mea un credit. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge