Belgia dă liber la pedofilie?

By | 19 mai, 2014
Distribuie prietenilor!

Parlamentul Federal Belgian va vota în această săptămână o moţiune care ar putea reduce vârsta legală pentru consimțământ sexual de la 16 ani la 13 de ani. Laurent Cassius, membru al opoziției, a propus moțiunea care „ar putea elibera mii de prizonieri condamnați pe nedrept”, în cazul în care adunarea decide să o adopte.

„Închisorile noastre sunt pline de tineri cărora li s-a răpit tinerețea, condamnaţi să putrezească în închisoare pentru un act care nu ar trebui să fie o crimă. De ce le-am nega acestor tineri șansa de a juca un rol mai pozitiv în societatea modernă? „, a întrebat acesta în fața adunării marți (13 mai n.t.).

Legile cu privire la pedofilie sunt depășite, susţine un renumit avocat german, Hans Goldsberg. „Va fi nevoie de o consolidare a legislației naționale în cadrul sistemului european actual privind aspectele juridice ale sexului. Cele mai multe dintre aceste legi naționale nu reprezintă complexitatea socială modernă din zilele noastre și sunt nefondate din punct de vedere legal. Unii chiar susțin că o lege cu privire la vârsta consimțământului a devenit superfluă și ar trebui să nu mai existe „, susține avocatul care a lucrat pentru mai mult de 35 ani în acest domeniu de activitate.

„Gândiţi-vă că acum 2000 de ani grecii erau o societate mult mai deschisă. Trebuie să ne amintim că dragostea dintre un bărbat și un băiat nu era un tabu ca astăzi „, explică antropologul cultural Thomas Negre, de la Universitatea din Michigan.

Adulții care au relatii sexuale cu minori primesc acum între doi şi șase ani de închisoare, ajungând până la 12 ani, în conformitate cu legislația belgiană actuală, în cazul în care au efectuat sex oral sau penetrare. Vârsta consimțământului diferă în funcție de jurisdicție în Europa și este stabilită în prezent între 13 și 18 ani.

Sursa

Cam acestea sunt valorile europene: femeia cu barbă, homosexualitate, pedofilie, ateism, corectitudine politică, exploatarea celor săraci şi multă, multă ipocrizie.

Actualizare: Site-ul de pe care am tradus articolul este unul de satiră, deci ştirile pe care le publică sunt fictive, dar presiunile exercitate asupra autorităţilor pentru legalizarea pedofiliei şi tramsformarea ei în orientare sexuală sunt cât se poate de reale şi tind să transpună aceste lucururi în realitate în viitorul apropiat.

2 păreri la “Belgia dă liber la pedofilie?

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. anonim

    Sper in a doua venire a lui Isus cat mai repede….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge