Controlul minţii şi condiţionarea maselor

By | 8 iulie, 2014
Distribuie prietenilor!

Când a fost întrebat dacă evreii simt vreo amenințare din partea „majorităţii tăcute”, el a râs la această idee, spunând:

„Nu există nici un astfel de lucru precum majoritatea tăcută, pentru că noi putem controla strigătul și tonul ei. Singurul lucru care există este o majoritate nechibzuită și nechibzuită va rămâne, atâta timp cât evadarea ei de sub controlul nostru riguros este opiaceul industriei noastre de divertisment.

Prin controlul industriei, noi am devenit stăpânii îndatoririlor și oamenii sclavii. Când presiunea trudei de zi cu zi atinge un nivel exploziv, am furnizat supapa de siguranță a plăcerii de moment.

Industriile televiziunii și filmului furnizează distracţia temporară necesară. Aceste programe sunt atent concepute pentru a face apel la emoţiile senzuale, niciodată la minte şi gândirea logică. Din acest motiv, oamenii sunt programați să răspundă în conformitate cu ordinele noastre, nu în funcție de rațiune. Tăcuţi niciodată nu sunt; crezând că vor rămâne.”

Continuându-şi ideea despre controlul evreiesc asupra goy-lor, domnul Rosenthal a spus:

„Noi am castrat societatea prin frică și intimidare. Bărbăția sa există doar în combinație cu un aspect exterior feminin. Fiind astfel sterilizată, populația a devenit docilă și ușor de condus.

Ca la toate animalele castrate din natură, gândurile lor nu sunt preocupate cu grijile pentru viitor și urmașii lor, ci numai cu truda prezentă și următoarea masă.”

Fragment din „Documentul Rosenthal” (The Rosenthal Document)

Sursa

2 păreri la “Controlul minţii şi condiţionarea maselor

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge