Al Treilea Război Mondial profeţit de masonul Albert Pike

By | 8 august, 2014
Distribuie prietenilor!

Într-o presupusă scrisoare din anul 1871, pe care Albert Pike, Mare Maestru mason de grad 33, i-ar fi adresat-o lui Giuseppe Mazzini, revoluţionar italian şi membru Illuminati, este expus planul ocult de instaurare a Noii Ordini Mondiale, prin trei războaie mondiale în urma cărora va fi instaurată domnia lui Lucifer la nivel global.

Adepţii acestei teorii susţin că scrisoarea s-ar afla la Biblioteca Britanică (British Library) din Londra, deşi reprezentanţii acesteia neagă faptul că acest lucru ar fi adevărat.

Iată presupusul pasaj din scrisoare care se descrie acest plan malefic:

Primul Război Mondial trebuie să fie declanşat cu scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea Ţarilor din Rusia și de a face această țară o fortăreață a comunismului ateu. Divergențele cauzate de „agentur” (agenți) Illuminati între britanici și imperiile germanice vor fi folosite pentru a instiga la acest război. La sfârșitul războiului, comunismul va fi construit și utilizat în scopul de a distruge alte guverne și pentru a slăbi religiile.

Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele dintre fasciști și sioniștii politici. Acest război trebuie să fie declanşat astfel încât nazismul să fie distrus și sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, comunismul internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a contrabalansa creștinătatea, care va fi apoi restrînsă și ținută în frâu până în momentul în care vom avea nevoie de ea pentru cataclismul social final.

Al Treilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele cauzate de „agentur” ai „Illuminati” între sioniștii politici și liderii lumii islamice. Războiul trebuie să se desfășoare în așa fel încât islamul (lumea arabă musulmană) și sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc.

Între timp, celelalte națiuni, o dată în plus divizate pe această temă, vor fi constrânse să lupte până la punctul epuizării fizice, morale, spirituale și economice complete… Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.

Sursa

Dacă analizăm istoria, primele două războaie mondiale s-au desfăşurat conform profeţiei şi s-au realizat şi scopurile expuse în textul ei, iar al treilea război mondial, dacă va începe, se va purta între lumea musulmană (Califatul arab) şi Israel (sionism), semnele începutului fiind deja vizibile.

12 păreri la “Al Treilea Război Mondial profeţit de masonul Albert Pike

  1. Lucian

    Porumbelul Basist@ eu intru cu placere il apreciez pe domnul Dan Tanasescu pentru ceea ce face. Nu ma consider fraier informanduma corect.

  2. Coco

    Aberatii. Sa nu imi spuna cineva ca in 1871 exista termenul de „nazist”. Aceasta asa zisa scrisoare e scrisa recent , doar de dragul conspiratiei.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    @Lucian, nu trebuie să îl iei în serios pe @Porumbelul Băsist. Este un troll mai vechi căruia îi place să aţâţe lumea. 🙂

  4. Ciuma rosie

    Nu trebuie sa va considerati fraieri,doar sa acceptati ca sunteti!

  5. Pingback: Rusia ar putea fi invadată de Statul Islamic | Dan Tănăsescu

  6. Pingback: Adevar sau facatura? Masonul grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19) despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre ISLAM si despre LUCIFER | Saccsiv - Weblog

  7. Liviu A.

    Dan Tanasescu
    NU EXISTA TERMENUL NAZIST NICI IN 1871 NICI INAINTE PENTRU CA VINE DE LA O ABREVIERE! Dar intrucat nu avem scrisoarea in original ci o descriere a continutului,nu cred ca acest element este suficient pentru a trage concluzia ca este o facatura.

  8. Pingback: Masonul de grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19 !!!) despre rolul ISLAMULUI in AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre DISTRUGEREA ATEISMULUI si despre cum omenirea va primi “lumina lui LUCIFER” … - OrtodoxINFO

  9. Pingback: Masonul de grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19 !!!) despre rolul ISLAMULUI in AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre DISTRUGEREA ATEISMULUI si despre cum omenirea va primi “lumina lui LUCIFER” … – Presa Ortodoxă

  10. Pingback: TEORIA CONSPIRAŢIEI: Masoneria şi planificarea războaielor mondiale « CER SI PAMANT ROMANESC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge