Cum a fost creat comunismul

By | 11 iulie, 2013
Distribuie prietenilor!

În 1829, Illuminati au avut o reuniune la New York, care a fost prezidată de un iluminist britanic pe nume Wright. Cei prezenţi au fost informaţi că Illuminati intenţionează să unească grupurile nihiliste şi ateiste cu toate celelalte organizaţii subversive într-o organizaţie internaţională care să fie cunoscută sub numele de comunism. Această forţă distructivă urma să fie folosită pentru a permite Illuminati să instige la razboaie şi revoluţii viitoare. Clinton Roosevelt (un precursor direct al FDR) Horace Greeley şi Chas. Dana au desemnat un comitet pentru a strânge fonduri pentru această nouă aventură. Fondurile strânse de ei i-au finanţat pe Karl Marx şi Engels atunci când au scris „Das Capital” şi „Manifestul Comunist”, în Soho, Anglia.

În 1830, Weishaupt a murit. El a pus la cale, pe patul de moarte, înşelăciunea că Illuminati a murit odată cu el şi pentru a-şi convinge consilierii spirituali, a pretins că s-a pocăit şi s-a alăturat Bisericii.

Potrivit versiunii revizuite a lui Weishaupt a vechii conspiraţii, Illuminati urmau să organizeze, finanţeze, conducă şi controleze toate organizaţiile şi grupurile internaţionale prin intermediul agenturilor lor din poziţii de conducere de la vârf. Astfel că, în timp ce Karl Marx a scris „Manifestul Comunist” sub îndrumarea unui grup de iluminişti, profesorul Karl Ritter de la Universitatea din Frankfurt a scris antiteza sub direcţia unui alt grup, astfel încât cei care dirijează conspiraţia de la vârf să poată folosi diferenţele dintre aceste două ideologii pentru a începe divizarea unui număr din ce în ce mai mare de indivizi ai rasei umane în tabere opuse, astfel încât acestea să poată fi înarmate şi apoi puse să lupte şi să se distrugă reciproc, împreună cu instituţiile lor politice şi religioase.

Lucrarea începută de Ritter a fost continuată de către aşa-numitul filosof german Friedrich Wilhelm Nietzsche (1844 – 1900), care a fondat nietzscheismul. Nietzscheismul a fost dezvoltat în fascism şi mai târziu în nazism şi a fost folosit pentru a permite agenturilor Illuminati să declanşeze Primul şi Al Doilea Război Mondial.

În 1834 liderul revoluţionar italian Giussepe Mazzini a fost selectat de către Illuminati pentru a fi director al programului lor revoluţionar în întreaga lume. El a deţinut această funcţie până când a murit în 1872.

În 1840, generalul Albert Pike a intrat sub influenţa lui Mazzini, deoarece devenise un ofiţer nemulţumit atunci când preşedintele american Jefferson Davis a desfiinţat trupele sale auxiliare indiene, pe motiv că au comis atrocităţi sub paravanul unui război legitim. Pike a acceptat ideea unui guvern mondial şi în cele din urmă a devenit şef al Clerului Luciferian. Între 1859 şi 1871, el a lucrat la detaliile unui plan militar, pentru trei războaie mondiale şi trei revoluţii majore, considerând că acestea vor duce mai departe conspiraţia la etapa finală în timpul secolului al XX-lea.

Extras din cartea „Pawns in the Game” (1958) de William Guy Carr

O părere la “Cum a fost creat comunismul

  1. Pingback: Cum a fost creat comunismul | NewsInfo1000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge