A început un război financiar mondial?

By | 25 martie, 2013
Distribuie prietenilor!

„Ruşii au pierdut până la 3,5 miliarde de euro într-o singură zi. Ştirea despre taxa de 10% pe depozitele din Cipru a stârnit panică în rândul ruşilor foarte bogaţi“, se arată într-un editorial postat pe site-ul Forbes Rusia.

Sursa: ZF

Miliardarul rus Boris Berezovski a murit sâmbătă la Londra la vârsta de 67 de ani, în locuinţa sa din Surrey, în sudul Angliei, a anunţat purtătorul de cuvânt al acestuia Tim Bell, afirmând că a aflat vestea de la avocatul oligarhului, relatează AFP.

Sursa: Gândul

Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei, Roman Abramovici s-ar afla în custodia FBI. Primele informaţii au apărut pe site-urile ruseşti de ştiri. Amănunte însă despre arestarea lui Abramovici nu sunt cunoscute.

Sursa: EVZ

Summit-ul BRICS din Durban (26-27 martie) poate clarifica abordările privind reglementarea crizei din Siria. Din Africa de Sud se aşteaptă şi ştiri legate de crearea unei Bănci de Dezvoltare a BRICS, a declarat în interviul pentru Vocea Rusiei şi canalul de televiziune RT Serghei Riabko, adjunct al ministrului rus de Externe.

Sursa: Vocea Rusiei

Eu v-am pus la dispoziţie piesele, acum rămâne să faceţi singuri legăturile. Ceea ce văd eu în acest puzzle, este începutul unui război financiar mondial între tabăra oligarhiei financiare din Vest şi ţările BRICS, care vor să se constituie într-o a doua putere financiară a lumii. Ce va ieşi, Dumnezeu cu mila!

4 păreri la “A început un război financiar mondial?

  1. ChavaLito^

    iti dai seama ca daca se infinteaza o banca alternativa la FMI si BM care poti zice ca sunt conduse in totalitate de politica externa a SUA,pe cine ar mai imprumuta FMI si BM? ca sigur majoritatea tarilor se vor imprumuta de la banca BRICS care nu cred ca va avea politica pe care o au FMI si SUA,asta e motivul.

  2. mihai

    Intrebare; Unde se va situa China in aceasta ecuatie?
    In alta ordine de idei din ce am citit eu in timp,unul din motivele majore pentru sfarsitul lui Ceausescu,ar fi fost si acest aspect controversat al ideei de a infiinta o banca de imrumut alaturi de cateva state arabe.Sfarsitul tentativei se vede din „avion”.Sincer nu cred ca voi apuca ziua in care finantisti evrei vor lasa sa le scape din mana haturile.Sa nu uitam in mana cui se afla Rezerva Federala cea care emite dolarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge