Marxismul cultural: Administrarea Fermei de Furnici

By | 28 octombrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Moshe Mordecai Marx Levi („Karl Marx”) a fost un autor din umbră (ghostwriter) pentru Rothschild.

Marxismul este opoziția controlată față de capitalism, creând ceea ce avea să devină dialectica clasică marxism vs. capitalism, pe care elitele o folosesc pentru a ajunge la Guvernarea Mondială prin conflicte gestionate.

Obiectivul principal al marxismului este de a transfera monopolul capitalist în mâinile Statului, susținând că acest lucru va sfârși plutocrația, dar „trecând cu vederea” faptul că Statul este și întotdeauna a fost deținut de numita plutocrație. Într-o dialectică, ambii „protagoniști” au atribute comune ascunse și capitalismul și marxismul sunt ambele fără Dumnezeu, materialiste și monopoluri.

Din punct de vedere economic, Marx a reușit să ascundă faptul că sistemul capitalist înseamnă camătă, sistem bancar. El a promovat ideea unei clase capitaliste amorfe, ascunzând faptul că Finanțele (cămătăria) guvernează peste comerț, industrie, proprietate și forţa de muncă, deopotrivă. Un mic om de afaceri, evident, are mult mai multe în comun cu muncitorul decât cu bancherul.

În Occident, punerea în aplicare a marxismului nu a fost pur și simplu o opțiune și strategii lui au decis mai întâi subminarea societății, înainte de a consolida totul într-un Stat Marxist Global.

Pentru aceasta, marxismul s-a transformat în marxism cultural, promovat de Şcoala de la Frankfurt (Frankfurter Schule).

Ei au început să submineze totul: „arta” modernă de exemplu, un gunoi total lipsit de suflet, un strigăt depărtat faţă de minunata arta inspirată de anii 1800 și mai înainte. Acest lucru diminuează simțul nostru pentru frumos și diminuează capacitatea noastră de a diferenția ceea ce este nepotrivit faţă de elevare.

Mult mai rău, ei au inventat feminismul, mutarea problemei de la plutocrație la patriarhat și aţâţarea femeilor împotriva bărbaților lor. Obiectivul-cheie este de a distruge familia, de izolare a indivizilor și, astfel, făcându-i mai vulnerabili la controlul de sus în jos. Un succes uimitor, cu o rată de divorț de 50% și tot mai puține persoane care se căsătoresc în fiecare an.

„Homolobby-ul” este parte integrantă din el, de asemenea, la fel cum este şi „eliberarea sexuală”, un exemplu excelent de legare a oamenilor de dorința carnală, în loc de a-i inspira să depășească acest lucru.

Feminismul/homolobby-ul/pornografia/”eliberarea” sexuală sunt unul şi acelaşi lucru și au un alt efect-cheie: uciderea fertilităţii. Fertilitatea în Occident este suficientă abia pentru a menține populația actuală. Acest lucru servește agenda lor de depopulare.

Cealaltă faţă a monedei este imigrarea în masă, care înlocuieşte albii pe teritoriile lor ancestrale.
Imigrarea în masă este vândută prin multiculturalism, care este parte integrantă a marxismului cultural.

Toate aceste lobby-uri au propriile lor etichete: „homofob”, „misogin”, „rasist”.

Acestea sunt construite pe succesul mamei tuturor etichetelor: „antisemit”. Ele servesc pentru intimidarea și reducerea la tăcere a disidenților. Pentru a pune capăt gândirii critice și ascultării atente a membrilor lobby-ului atunci când se confruntă cu o argumentare coerentă („ah, e doar un misogin”).

Insuflă un „esprit de corps” în rândul membrilor lobby-ului, bazat pe victimizare și teama de „rasiști” etc.

Această legătură cu eticheta antisemit nu este o coincidență, deoarece toate aceste lobby-uri din întreaga lume sunt dominate de evrei. Așa cum este şi sistemul bancar.

Cel mai important lucru pentru a înțelege acest aspect, este că toate lobby-urile „protejează” „minoritățile”, pretinzând că acestea sunt „oprimate”. Dar efectul este că majoritatea este pur și simplu atacată. De exemplu: brazii de Crăciun din SUA sunt acum „non inclusive” deoarece câţiva evrei și musulmani s-ar putea simţi „ofensaţi”.

Aceasta este minciuna din spatele „toleranței”: există toleranță doar pentru minorități, este toleranță zero față de marea majoritate, de la care se așteaptă să se dea la o parte și să facă loc.

Astfel, bancherii dezbină și cuceresc pe drumul spre Guvernul Mondial.

Autor: Anthony Migchels

Sursa

O părere la “Marxismul cultural: Administrarea Fermei de Furnici

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge