Lordul James Blackheath dezvăluie o fraudă financiară de 15 trilioane de dolari

By | 6 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ceea ce urmează ar putea fi numit, zic eu, „teoria conspiraţiei conspiraţiei”, sau „super teoria conspiraţiei”.

De mai multă vreme am citit pe diverse forumuri şi site-uri obscure despre existenţa unei „Masonerii chinezeşti” care ar lupta cu cea occidentală, mai precis cu Elita Ocultă care vrea să instaureze Noua Ordine Mondială.

Mai recent am auzit şi despre Societatea Dragonului Alb (The White Dragon Society), al cărei purtător de cuvânt ar fi jurnalistul canadian Benjamin Fulford, cel care a făcut o serie de dezvăluiri legate de cauzele oculte ale dezastrului provocat de cutremurul de anul trecut din Japonia.

Legat de această misterioasă societate secretă, originară din Japonia, care se spune că ar fi „băieţii buni” care vor să salveze lumea de „masonii cei răi”, am citit o serie de ştiri care la început mi s-au părut mai degrabă fanteziste sau acţiuni de dezinformare ale serviciilor secrete.

Acum două zile aflam că o serie de „grei” ai Elitei Mondiale, cum ar fi Bill Gates şi George Bush senior, au fost arestaţi în secret, ca urmare a unui război intern al cabalei mondiale, declanşat de o mare fraudă financiară.

Războiul financiar în curs de desfăşurare se accelerează prin arestări şi asasinate în ambele tabere. George Bush senior şi Bill Gates au fost arestaţi săptămâna trecută pentru sabotarea noului sistem financiar după ce au fost demascaţi de Timothy Geithner, spun surse din Pentagon.

Sindicatul cabalist al crimei din Consiliul Rezervei Federale, de cealaltă parte, l-au ucis pe Lordul James Blackheath pe 29 februarie, după ce a denunţat furtul a 15 trilioane de dolari într-o şedinţă a Camerei Lorzilor a Marii Britanii.

Societatea Dragonul Alb, în acest timp, a pus la punct un program complet prin care solicită arestarea imediată, pentru interogatoriu, a fostului şef al Poliţiei din Hong Kong, Peter Stevens (despre care se crede că ar fi introdus în Japonia dispozitivul nuclear care a provocat cutremurul de anul trecut n.t.).

Sursa

La început am crezut că toate aceste informaţii sunt basme care circulă pe forumuri, dar căutând în continuare am găsit ştiri care spuneau că ar fi arestate şi alte persoane implicate în acest război al “oculţilor”, printre care şi Hillary Clinton, George Bush Jr şi chiar Timothy Geithner sau Alan Greenspan, iar în acest război ar fi implicată această misterioasă Societate a Dragonului Alb.

Ceea ce mă face să cred că nu este vorba doar despre invenţii, zvonuri şi dezinformare este acest video de pe Youtube în care Lordul James Blackheath vorbeşte despre o fraudă uriaşă instrumentată de FED şi care ar reprezenta o operaţiune de spălare de bani proveniţi din terorism.

Pe 16 februarie 2012, Lordul James Blackheath, membru al Camerei Lorzilor a Marii Britanii a prezentat dovezi ale existenţei unei scheme financiare ilegale pe care a descoperit-o începând cu 2009.

Documentele sale, inclusiv unele originale, semnate de Alan Greenspan şi Timothy Geithner, dovedesc transferuri  ilegale „necontabilizate”, în valoare de 15 de trilioane de dolari, efectuate de Federal Reserve Bank din New York, iniţial către HSBC (Hong Kong, Shanghai Banking Corporation) Londra şi apoi Banca Scoţiei (Bank of Scotland).

Bank of Scotland, operând în conformitate cu Carta regală, dar fiind restricţionată de la implicarea în orice astfel de tranzacţii, pur şi simplu „a dat” banii către 20 de bănci europene pentru a-i utiliza într-un sistem extrem de profitabil de co-tranzacţionare de „proaspete” MTN-uri (note pe termen mediu), care au generat profituri de trilioane de dolari timp de peste 3 ani, care nu sunt în evidenţa contabilă, nu au fost impozitate şi nu au adus beneficii acţionarilor acestor bănci.

Aşa cum subliniază Blackheath, „înşelăciunea şi acoperirea” acestui transfer constă în confiscarea fictivă a 750.000 de tone de aur de către agenţii unei entităţi neprecizate (confirmată de cele mai înalte surse oficiale ca fiind familia Bush şi CIA), listată ca fiind „sursa” banilor.

Guvernul Indoneziei confirmă acest lucru ca fiind pură invenţie şi precizează că persoana menţionată (proprietarul aurului, Yohannes Riyadi n.t.) a avut 700 de tone de aur (aproximativ jumătate din ceea ce deţinea Gaddafi), nu 750.000. Este de remarcat faptul că doar 1.500 de tone de aur au mai fost tranzacţionate vreodată în istoria lumii, după cum a fost declarat în Camera Lorzilor.

Citiţi mai multe aici

Se spune că Lordul James Blackheath a fost asasinat pe 29 februarie, iar ştirea este confirmată de reprezentanţi ai clanului Rothschild. Dacă stăm să analizăm, cifra 29 are valoarea numerologică 11 (9 + 2), iar data presupusului asasinat este la 13 zile după dezvăluirile făcute de parlamentarul britanic. Ambele cifre, atât 11 cât şi 13 au o mare însemnătate în simbolistica ocultă a masonilor, aşa că ar putea fi vorba de o crimă ritualică.

Oricum înregistrarea din timpul şedinţei Camerei Lorzilor pare autentică şi acum rămâne de văzut dacă dezvăluirile legate de acestă fraudă uriaşă sunt reale sau este vorba doar de un joc de culise al Ocultei Mondiale.

5 păreri la “Lordul James Blackheath dezvăluie o fraudă financiară de 15 trilioane de dolari

  1. Sorin

    E clar, ai fost recrutat de oculta si incepi sa dezinformezi, sa ne dai speranta cand ea nu mai exista. 😀 😀

  2. Alex

    Si deci lipsa de speranta e mai eficienta in ce sens?

  3. Sorin

    Daca speranta nu mai este, iei mai usor o arma, sa zbori nice creier (propriu sau al altora).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge