Klaus Iohannis vrea ca imigranţii români în Germania să fie amprentaţi

By | 10 noiembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Domnul Klaus Iohannis a avut o întrevedere cu europarlamentarul german Elmar Brok, cel care a propus un sistem de amprentare a imigranţilor români şi din alte ţări est-europene.

Domnul Iohannis şi-a comunicat impresiile susţinătorilor săi de pe Facebook, spunându-le că ideea amprentării este un lucru bun, care se practică în toate ţările în toate ţările civilizate.

„Domnul Brok este un exemplu foarte bun de politician german care înțelege românii. Trebuie să avem relații cât mai bune cu Germania și să nu lăsăm ideea de amprentare să ne deranjeze. Așa se face în toate țările civilizate, dacă vrei să emigrezi”, a scris Iohannis pe contul său de pe rețeaua socială.

Sursa: RTV

Ce este în neregulă în această chestiune?

Păi în primul rând nu ne putem da seama interesele cui doreşte să le apere domnul Iohannis în calitate de preşedinte: ale românilor sau ale Germaniei?

Pe urmă, ideea de a amprenta nişte cetăţeni europeni fără ca aceştia să fi comis vreo infracţiune, înseamnă discriminare pe criterii etnice şi naţionale şi aduce un pic a nazism. Iar ideea că românii sau alţi cetăţeni europeni de categoria a doua ar fi din start infractori, elimină prezumţia de nevinovăţie şi încalcă demnitatea umană.

Evident există mulţi români, pupincurişti ai Occidentului pe care amprentarea şi categorisirea ca cetăţean de rangul doi, nu îi deranjează deloc (atât timp cât ai un loc de muncă), ei considerând că Germania este un model de civilizaţie şi dezvoltare şi că trebuie să ascultăm de nemţi, deoarece „noi avem nevoie de ei, nu ei de noi”.

Dacă amprentarea imigranţilor este o idee bună, atunci propun ca şi nemţii, care imigrează în România, să fie amprentaţi. Un prim exemplu ar putea da chiar Klaus Iohannis, care din câte am înţeles are şi cetăţenie germană.

Referitor la faptul că nemţii nu au nevoie de noi, ci noi avem nevoie de ei, în acest caz, dacă nemţii nu au nevoie de noi, să îşi închidă toate hypermarketurile, firmele de bricolaj, materiale de construcţii, detergenţi, produse alimentare, băncile, societăţile de asigurări, firmele de vânzări auto şi să plece frumuşel în ţărişoara lor, ca să facă bani acolo. Iar în Germania, în construcţii, la cărat gunoi şi spălat vase prin restaurante, să angajeze numai arieni blonzi cu ochii albaştri din ţara de baştină, nu sclavi din Europa de Est!

6 păreri la “Klaus Iohannis vrea ca imigranţii români în Germania să fie amprentaţi

  1. Pingback: Klaus Johannis aduce mai multă “civilizație europeană” : Johannis vrea ca imigranții români să fie amprentați |

  2. Horea

    Iohannis este exemplul tipic de yesmen incapabil de a avea o gandire proprie, un executant fara discernamant care ajuns la butoane ar preda tara Washingtonului din primul minut. Vezi ce stie sa debiteze acest agramat in
    interviul cu realitatea TV, publicat in cotidianul.ro. TARA NOASTRA A AJUNS EXTREM EXTREM DE JOS. TREZITI-VA ODATA, SUNTETI PE CALE DE LICHIDARE. AVETI NUMAI DE CASTIGAT.

  3. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  4. red

    acum ai proba celor spuse de mine in trecut si care poate te-au deranjat si poate ca nici n-ai crezut ca pot fi adevarate. acum ai inca o proba ca bani dati lui ceausescu pt industrializare si umplerea bucurestiului ca tarani primitivi da rezultate f bune pt bosi. bucurestiul era locul elitelor romanesti nationaliste. acum a ajuns ca un minoritar scirbos sa fie ales de majoritate!!! degradant la maximum! taranii sint o plaga mai ales aia parveniti ai caror odrasle cretine sa cred buricul pamintului daca au facut scoala de prosti utili prin vest.

  5. red

    eu vreau sa-i amprenteze pe toti boii de afara care l-au ales ca sa se sature! lasa-i sa fie sclavi. toti sint oricum niste tarani imputiti fara indentitate nationala.toti de afara au ales din razbunare nu pt ca ii intereseaza romania sau poporul roman. deci sint gunoaie din start si nu constituie nici o pierdere pt noi.

  6. Pingback: Ceva_Nou_Despre_Klaus Iohannis pentru noi este doar Băsescu doi – Babylon – DePe-NET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge