Cine a islamizat Europa?

By | 24 ianuarie, 2015
Distribuie prietenilor!

Islamiştii intensifică crearea zonelor interzise ne-musulmanilor în oraşele Europei. Cea mai mare parte a acestor zone interzise „funcţionează” ca nişte micro-state guvernate de Sharia. Autorităţile ţărilor-gazdă au pierdut, se pare, controlul acestor cartiere unde, în majoritatea cazurilor, serviciile publice – adică Poliţia, Pompierii şi Serviciul de ambulanţă – nu mai au acces.

„Zonele interzise” sunt rezultatul deceniilor de politică multiculturală care i-a încurajat pe musulmani să creeze societăţi paralele şi să trăiască într-o auto-segregare mai degrabă, decât să se integreze în ţările-gazdă europene.

În Marea Britanie, de exemplu, gruparea musulmană „Musulmanii contra cruciadelor” a lansat o campanie pentru transformarea a 12 oraşe engleze – incluzînd şi ceea ce ei numesc Londonistan – în state islamice independente. Aceste aşa-zise emirate islamice funcţionează ca nişte enclave autonome, supuse Sharia şi în afara legilor britanice. Acest „Proiect al Emiratelor Islamice” enumeră oraşele Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, cât şi Waltham Forest, în nord-estul Londrei şi Tower Hamlets, în est, ca teritorii pe cale să fie supuse în întregime legii islamice Sharia.

În cartierul londonez Tower Hamlets (numit şi Republica Islamică), predicatorii musulmani, porecliţi şi Talibani ameninţă, regulat, cu moartea femeile care nu poartă vălul islamic. Străzile învecinate sunt împânzite de afişe care te avertizează: „Intraţi într-o zonă controlată de Sharia; aici se aplică legea islamică!”. Toate reclamele publicitare care sunt considerate ofensatoare pentru musulmani sunt vandalizate sistematic sau acoperite cu spray negru.

În Luton, în cartierul Bury Park, musulmanii sunt acuzaţi că pun în practică o adevarată „epurare etnică”, hărţuindu-i pe ne-musulmani, până când aceştia cedează şi se mută în altă parte. În West Midlands, doi predicatori creştini au fost acuzaţi de „incitare la ură pentru că distribuiau evanghelii într-o zonă predominat musulmană, din Birmingham. În Leytonstone, la est de Londra, extremistul musulman Abu Izzadin i-a urlat în faţă fostului ministru M. John Reed: „Cum ai îndrăznit să vii într-o zonă musulmană?”.

În Franţa, sectoare mari din cartierele musulmane sunt considerate ca „Zone Interzise” de Poliţia Franceză. Recent, au fost delimitate 751 de „Zones urbaines sensibles”, sau Z.U.S., cum mai sunt numite printr-un eufemism. O listă completă a acestor Z.U.S. se găseşte pe un site oficial al guvernului francez, cu hărţi din satelit şi o demarcare precisă a străzilor. Se estimează că 5 milioane de musulmani trăiesc în aceste „zone urbane sensibile”, zone în care statul francez nu-şi mai exercită controlul! Imigranţii musulmani au preluat controlul unor părţi din Franţa.

La Paris şi în alte oraşe franceze cu o numeroasă populaţie musulmană, ca Lyon, Marseille şi Toulouse, mii şi mii de musulmani închid străzile (oprind astfel activităţile comerciale şi traficul pietonal şi auto) pentru a-şi ţine rugăciunea de vineri.

Anumite moschei îşi folosesc staţiile de amplificare pentru a-şi difuza predicile şi rugăciunile. Acest spectacol săptămânal, numit şi „ocupaţia fără tancuri şi soldaţi”, provoacă derută şi mânie în rândul populaţiei. În ciuda a numeroase plângeri, autorităţile locale refuză să intervină deoarece se tem să nu provoace revolte ale musulmanilor.

Bruxelles, capitala Belgiei, este deja în proporţie de 20% musulmană. Multe cartiere locuite de musulmani au devenit zone interzise poliţiştilor, aceştia fiind frecvent atacaţi atunci când pătrund în ele. În districtul Kuregem din Bruxelles, care seamănă, adesea, cu o zonă de război urban, poliţia patrulează cartierul în două tanchete blindate: una pentru transportul echipei de poliţişti şi cea de-a doua, pentru escorta celei dintâi. În cartierul bruxellez Molenbek, poliţiştii au primit ordin să nu bea cafea sau să mănânce sandvişuri în public, în timpul Ramadanului.

General (r) Aurel I. Rogojan

Sursa: Tricolorul

Este evident că această situaţie a fost generată de politicile Occidentului şi nu a fost vorba de o conspiraţie a musulmanilor de colonizare tăcută a Europei. Această situaţie a fost creată şi încurajată de câteva decenii de multiculturalism, corectitudine politică, politică de deschidere a graniţelor, globalizare şi propagandă mass-media. Dar cine anume a creat această situaţie şi cu ce scop? Mă opresc aici şi las răspunsul ca temă de meditaţie pentru voi.

2 păreri la “Cine a islamizat Europa?

  1. Pingback: Noutăți 2015 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. Pingback: Din seria Moartea care vine din Vest | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge