Elena Udrea este ofiţer acoperit?

By | 31 ianuarie, 2015
Distribuie prietenilor!

După ce în urma unor jocuri de culise tenebroase a fost lăsată pe mâna DNA, Elena Udrea a trecut la contraatac şi a făcut o serie de dezvăluiri „incendiare” într-un interviu filmat acordat lui Dan Tapalagă de la HotNews.

Nu am urmărit decât fragmente din acest material, dar mi-a atras atenţia o porţiune de dialog, în care Elena Udrea mărturiseşte că îi aducea la cunoştinţă „analize” directorului SRI George Maior.

Dan Tapalagă: Mai e ceva care îmi scapă, dna. Udrea: pe blog aţi declarat că regretaţi demisia lui George Maior de la şefia SRI, că a fost cel mai bun şef de serviciu. Dar ce nu înţeleg eu este cum de se întâmplau atâtea nenorociri sub el, fără ca el ăa fie informat?

Elena Udrea: Puteţi să-l întrebaţi. Tot timpul, dl. Maior, când îi spuneam anumite lucruri, îmi spunea că analiza mea nu este corectă şi îl lăsau aşa…

Dan Tapalagă: Poate că nu era corectă…

Elena Udrea: S-a dovedit că era corectă. Din punctul meu de vedere, s-a dovedit că era corectă.

Sursa: DCNews

Se pune întrebarea legitimă: în ce calitate şi pe baza căror surse, făcea Elena Udrea analize referitoare la activitatea internă a SRI şi i le aducea la cunoştinţă directorului acestei instituţii?

În mod categoric nu putea să facă aceste lucruri din postura de ministru al Turismului sau aceea de deputat de Roman, deci cel mai probabil, analizele şi rapoartele prezentate personal şefului SRI, ar fi fost făcute din poziţia de ofiţer acoperit, infiltrat de servicii în politică.

2 păreri la “Elena Udrea este ofiţer acoperit?

  1. Observator

    Mancati maron cu gura plina…Elena Udrea nu este si nu a fost ofiter acoperit…a fost pur si simplu pavaza de vreme rea a presedintelui, cea mai loiala si a ramas din pacate singura s chiar pe cale de a fi tradata inclusiv de Basescu…

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Dacă erai puţin mai inteligent remarcai faptul că titlul e pus cu semnul întrebării. Te-ai băgat exact ca musca în maro! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge