Trupele NATO vor staţiona pe banii românilor

By | 17 martie, 2015
Distribuie prietenilor!

Trupele străine vor putea staţiona pe teritoriul ţării noastre, iar statul român va plăti parte din cheltuielile militarilor NATO. Legea privind intrarea, staţionarea şi desfăşurarea forţelor armate străine a fost modificată. Poate cel mai important articol se referă la staționarea tehnicii militare pe teritoriul țării. Ei bine, acest lucru poate fi făcut cu o singură condiție. Să existe o amenințare la adresa țării sau alianței. În cazul de față vorbim despre situația tensionată dintre Ucraina și Rusia.

Sursa: Digi24

Cred că e clar pentru toată lumea că, atunci când spunem „trupe NATO”, ne referim de fapt la armata americană. Şi cred că e la fel de clar faptul că, de fiecare dată când americanii ne conving că „există o ameninţare”, noi trebuie să îi credem şi să îi găzduim în ţara noastră, pe banii noştri şi să devenim astfel o ţintă pentru duşmanii americanilor.

Aş vrea acum să aud ce mai zic propagandiştii mizerabili, care se văitau că nu sunt şcoli şi spitale, dar se construiesc prea multe biserici! Nu sunt bani pentru şcoli şi spitale, dar pentru întreţinut armata americană sunt?!

5 păreri la “Trupele NATO vor staţiona pe banii românilor

  1. Gheorghe Deresu

    „Poporul care nu are sa-si hraneasca propria armata, va hrani armatele altor popoare” (Napoleon Bonaparte). Din pacate pentru noi, mama prostilor e mereu gravida.

  2. Gheorghe Deresu

    Se spune ca lumina se aprinde pentru cei care vad, nu pentru orbi… Hartile vorbesc de mult timp, dar nu pentru surzi. Traim in „libertate”, toti se pricep la harti, toti deseneaza si publica.
    E foarte greu sa recunosti ca granitele sunt stabilite de niste geografi nevinovati, adevaratii profeti ai granitelor secolului 21. E mai usor sa dai vina pe altii si sa pui totul in carca lor. Da mai bine la „democratie”. Este adevarat ca atunci cand un proiect esueaza, se cauta vinovatii, se pedepsesc nevinovatii si sunt promovati cei care n-au participat la proiect. Se pare ca proiectul noii ordini mondiale este abandonat in favoarea unei noi ordini regionale. „The Outer Limits” au aparut in 1992 dupa intalnirea Bush-Gorbaciov de la Malta. Astazi, Malta(2-3 decembrie 1989) lui Gorbaciov nu este pe placul lui Putin si Rusiei. Cainii razboiului din curtea Rusiei sunt zadarati cu batul prin gard de copiii vecinilor pusi pe sotii de un nene mare cu multi muschi. In loc sa astampere copiii obraznici cere stapanului sa nu permita cainilor sa mai vina la gard si sa latre la niste copii pasnici.
    Este tot atat de adevarat ca geografii sunt subordonati marilor strategi care produc harti cu planuri de operatii/strategice/tactice. Pentru mine marii stategi si armatele lor reprezinta topoarele cu care se defriseaza (prin tăiere sau prin ardere) padurea, schimbandu-i-se infatisarea si limitele. Dupa defrisarea ei apare o supraproductie de cozi de topor. Istoria ne-o dovedeste cu prea multe exemple. O sinteza, pe intelesul tuturor si in completarea celor din postarea de mai sus, este data in http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/harta-noii-ordini-europene-617.html.
    Pentru mine are sens mesajul transmis de doua bancnote pe hartie de 50000 lei puse una langa alta. Semnalul „desteapta-te romane” a fost dat de un ardelean. Rezultatul desteptarii este egal cu zero…Un popor sarac a devenit si mai sarac. Vina, evident, conform propagandei celor interesati, o poarta Miticii de la Bucuresti. Nimeni nu vede, nici tactica si nici strategia, ca reformele cu efecte dezastruase din economie, armata, politie etc au fost facute de ardeleni de vita veche (Roman (os de ardelean dupa fosta nevasta), Ciorbea, Pascu, Rus, Boc). Nimeni nu se intreaba de ce Gunter Verheugen si Angela Merkel au primit titlul deDoctor Honoris Causa la Universitatea Bebes-Bolyai din Cluj, avand in vedere ca in Romania sunt si alte Universitati. Nimeni nu vede, desi sunt la vedere, ca romanii au un voievod, informatii si catuse scolite la Universitatea Bebes-Bolyai din Cluj. Foarte multi se intreaba: de ce? Oare hartile au dreptate? Eu cred ca si ele spun, desteapta-te romane din somnul tau de moarte…

    Pentru a intelege istoria contemporana a se vedea urmatoarele imagini:
    Harta Romaniei (1996) pe bancnota de 50000 lei
    http://www.imagesocket.com/photos/guest/2764021
    Harta Republicii Federale Moldova – 2012
    http://www.imagesocket.com/photos/guest/2764025
    The Outer Limits? – 1992
    http://www.imagesocket.com/photos/guest/2764027
    Harta Eurorei – 2014
    http://www.imagesocket.com/photos/guest/2764037
    Harta Europei în 2035 vazuta de Putin (2014)
    http://www.imagesocket.com/photos/guest/2764037

  3. Angela Cerchez

    As vrea sa stiu cat cheltue anual statul Roman pentru NATO. Daca cineva poate sa-mi o cifra oficiala rog sa-mi trimitezi un mail sau pe pagina mea de FB.

  4. Pingback: Cine sunt adevăraţii terorişti? | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge