De ce vinde McDonald’s afacerea din România?

By | 27 martie, 2015
Distribuie prietenilor!

Se observă în ultimul timp retrageri de capital din România şi din ţările Europei de Est. Chevron a renunţat de curând la exploatarea gazelor de şist în România şi Polonia. Acum se aude că şi McDonald’s se retrage din ţara noastră.

Conform celor de la Economica.net, gigantul fast-food american este foarte aproape de a vinde reţeaua din România unui investitor rus, care ar urma să preia restaurantele în sistem de franciză. Conform surselor citate, afacerea are șanse de 90% pentru a fi finalizată!

Sursa: ActiveNews

Să fie toate acestea semnul că americanii ştiu că un război în zonă este iminent în viitorul apropiat şi vor să-şi protejeze capitalul şi afacerile?

7 păreri la “De ce vinde McDonald’s afacerea din România?

  1. anonim

    …sau ca oameni se trezesc si nu le mai mananca otravurile lor ?

  2. david

    Sau mai bine te-ai interesa sa vezi ca McDonald`s in Romania e in sistem de franciza nu au venit direct americanii. Nicolae Badea si Gabriel Popoviciu detin Master Franciza pentru McDonald`s, Pizza Hut, KFC, Burger King in Romania. Au vandut pentru bani pentru ca e o afacere profitabila mai ales in Romania. Documenteaza-te inainte de a visa conspiratii!

  3. david

    Ai un articol prost documentat, ti se atrage atentia si tu stergi comentariul. Hal de blogger mai esti. Schimba motto-ul „Informatia inseamna putere” in „Informatia mea e nedocumentata”

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Uite aici alţii care sunt prost informaţi. Ia-i şi pe ăştia la rost! Dacă vrei îţi mai dau încă câteva zeci de publicaţii care sunt „neinformate”, ca să le informezi tu! 😀

    „Toate restaurantele deţinute de McDonald’s România vor fi cumpărate, luna viitoare, de un om de afaceri rus pentru circa 50 de milioane de euro, americanii urmând să iasă din afacere şi să rămână în România doar ca francizori, adică să încaseze lunar taxa de franciză de la noul proprietar. Brand-ul McDonald’s va fi păstrat de noul proprietar, cel puţin într-o primă fază.”

    http://www.economica.net/bomba-mcdonald-s-romania-se-vinde-rusilor-toate-restaurantele-vor-fi-francizate_98565.html#ixzz3VmiehSvb

  5. Qu

    La revedere…ca deja ati sezut prea mult.
    Nu ne trebuie nici otravirea oamenilor nici a terenurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge