Gândurile sunt vii

By | 4 iunie, 2015
Distribuie prietenilor!

Gândurile trăiesc. Ele sunt la fel de solide în lumea lor ca şi o piatră în lumea fizică. Corpul nostru poate înceta să mai fie, dar gândurile noastre nu pot muri niciodată.

Fiecare schimbare de gând este însoţită de o vibraţie nouă în materia mentală. Gândul-forţă are nevoie de o anumită materie subtilă (un mediu) pentru a putea acţiona. De aceea, cu cât mai puternice sunt gândurile, cu atât mai devreme vor apare rezultatele lor. Când gândul este focalizat, dându-i-se o anumită direcţie particulară, el va produce anumite efecte, direct proporţional cu puterea de concentrare a emiţătorului (adică cu forţa cu care acesta emite gândul).

Swami Shivananda – „Puterea gândului”

Deci, atenţie la ce gândiţi, pentru că, din neglijenţă sau ignoranţă, puteţi crea monştri în lumea invizibilă! 🙂

5 păreri la “Gândurile sunt vii

  1. musashimaru

    asa sustin si cei mai puternici oameni din lume:

  2. Marius

    Mda, sunt entitati vii intr-adevar, sunt energii, copiii creati de noi sau de alte entitati…
    Oamenii au in general impresia ca toate gandurile care le trec prin minte sunt gandurile lor, insa sunt teorii care spun ca de fapt numai o parte din ele sunt ganduri personale, restul fiind „ganduri pregandite”, ale altor entitati sau pur si simplu gandurile tale rezoneaza pe moment cu alte ganduri predominante, care circula in eter si astfel se creeaza energii concentrate si nu stii de ce te obsedeaza o idee…iar daca ideea e negativa cu atat mai rau pentru tine si pentru altii… rezultand o serie de consecinte nu tocmai placute…

  3. Qu

    Marius, proportia depinde de puterea vointei fiecaruia. Daca puterea vointei este mare, gandurile implantate extern prin toate mijloacele directe si indirecte vor avea o influenta mica spre nula. In caz contrar, omul devine zombie, sclav al gandurilor impuse din alta parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge