Miley Cyrus arde Biblia pe scenă pentru a promova toleranța

By | 15 iunie, 2015
Distribuie prietenilor!

Imediat după interviu ei, în care Miley Cyrus a mărturisit că este „cea mai puțin critică persoană din lume” și că „înțelege și acceptă pe toată lumea”, şi-a început următorul spectacol punând o Biblie pe foc.

În actul de deschidere al unui concert recent, la Staples Center din Los Angeles, Cyrus a ieșit pe scenă și a arătat o Biblie mulțimii spunând: „Acesta este un tribut adus tuturor iubitorilor lui Iisus de pretutindeni.”Apoi, ea a pus paginile pe foc şi a strigat „Hillary ’16!” înainte de a trânti cartea la pământ. Când a început muzica, Cyrus a început să cânte, în timp ce se apleca asupra Bibliei arzând și a efectuat unui dans sexual provocator cu mișcări repetitive de împingere din șolduri, numit „twerking.”

Câteva momente mai târziu scena s-a cufundat în întuneric, fiind luminată doar de două cruci roşii mari inversate, de obicei asociate cu închinarea satanică. Cyrus a început să danseze în jurul unui obiect falic imens, folosindu-l ca pe o bară de striptease, în timp ce îşi scotea de pe ea părţi din îmbrăcăminte. În acel moment, aproximativ o cincime din public s-a ridicat și a plecat de la concert, spunându-le reporterilor de la MTV din hol că spectacolul a fost extrem de ofensator și ei nu s-au mai simţit confortabil pentru a rămâne în acel mediu.

După concert, Cyrus a declarat jurnaliștilor că acțiunile sale au fost menite să sensibilizeze opinia publică și să ofere înțelegere segmentelor oprimate ale societății. „Fiind un model pentru milioane de oameni, nu cunosc nici o modalitate mai bună de a exprima cantitatea masivă de iubire pe care o am pentru omenire, iar dacă unii plângăcioşi sunt supăraţi pentru asta, sunt idioți și sper că vor muri”, a spus Cyrus înainte de a scoate limba și de a-şi depărta sugestiv picioarele în faţa camerelor de luat vederi.

Membri liberali din mass-media au numit concertul „un act de curaj,” descriind performanţa artistică a lui Cyrus ca „de departe cel mai mare exemplu de cultură nouă, iluminată, nestânjenită de normele vechi, care promovează bigotismul, frica și ura.”

Un critic conservator care s-a întâmplat să fie prezent la concert face referire la acesta ca fiind „un gunoi nepotrivit pentru vizionare.” Cyrus a răspuns la această unică recenzie critică deplângând oprimarea masivă a dizidenţei din partea conservatorilor religioși, menționând că „Asta este exact despre ceea ce vorbesc atunci când spun că creștinii nu tolerează opiniile exprimate de cei mai buni decât ei. Dacă acei iubitori de Iisus s-au supărat pentru ceea ce am făcut aseară, așteptați doar până când veţi vedea ce am planificat pentru următorul meu spectacol.”

Sursa

În definitiv, cine este această Miley Cyrus? O vedetă de carton, crescută şi formată de mică în laboratoarele oculte Disney/Illuminati, pentru a fi folosită acum pe post de marionetă/zombi, în ritualuri satanice publice, menite să spele creierele tinerelor generaţii.

Să arzi Biblia în public şi să oferi audienţei spectacole pornografico-satanice absolut dezgustătoare şi după aceea să declari că doreşti moartea iubitorilor lui Iisus, dar în acelaşi timp promovezi iubirea universală, toleranţa şi grija faţă de cei oprimaţi, mi se pare culmea imbecilităţii şi a spălării pe creier!

6 păreri la “Miley Cyrus arde Biblia pe scenă pentru a promova toleranța

  1. Marius

    Saraca! Tiparul clasic plecat de la „good girl gone bad” (de la copilul inocent din Hannah Montana la ceea ce este azi). Este doar un obiect, o sclava, proprietatea unora..Beta-programming slave..MK slaves…
    Mai grav este ca sunt o serie de oameni care o au drept idol/model..neintelegand nimic din ceea ce se intampla, in realitate…

  2. aidos

    Tipa e un GUNOI din categoria lui „lady kk”. Problema e ca miine-poimiine se gaseste si pe la noi vreun impresar ticalos cu ideea de a o invita sa sustina concerte pe-aici….

  3. Barbu

    ” However, the article was just a spoof from The People’s Cube, a satirical conservative website that publishes (among other items) fictional news tidbits about subjects such as Rosie O’Donnell’s getting an Isis tattoo and President Obama’s replacing a White House portrait of Abraham Lincoln with a picture of his dog.
    Read more at http://m.snopes.com/miley-cyrus-bible-burner/#py6HEVihCEP28LMD.99

  4. XYZ

    Ok, am inteles ca lui Miley Cyrus nu-i convin disidentii religiosi si conservatori si astfel protesteaza impotriva lor in cel mai direct mod. Sa zicem ca sunt dispus sa accept modul acesta direct in care oamenii de teapa ei isi exprima o opinie.
    Dar de ce atunci cand vine randul crestinilor sa se exprime impotriva unor subiecte ca de exemplu homosexualitatea, casatoriile gay, LGBT-ismul s.a.m.d., nu sunt lasati sa se exprime tot asa de liber, ba din potriva sunt acuzati de intoleranta, bigotism, conceptii „medievale” si rahaturi de acest gen?
    Hai sa dau un exemplu si mai concret: sa zicem ca eu fac niste caricaturi in care ii reprezint in ipostaze umilitoare si jignitoare pe homosexuali sau lesbiene, iar apoi le dau foc in public acelor caricaturi si sting apoi focul pișându-mă pe ele. Nu-i asa ca in secunda doi sunt acuzat de intoleranta, sunt supus oprobriului publicului, ba chiar pot sa fiu si amendat sau dat in judecata? Este sau nu este?
    Dar daca un poponar vine cu o Biblie in public, ii da foc si apoi se pisa pe ea…eheee, atunci nu-i nimic, are si el doar o opinie diferita. Poponarului nu i se intampla nimic si deci faptele poponarilor sunt masurate cu o masura diferita de cele ale crestinilor. Avem deci deja un dublu standard.
    Cata ipocrizie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge